Thursday, August 16, 2007

Tentang Dia~


SaLam...


Baru shj mendapat panggilan telefon dari dia. Suara yg sgt sedap untuk didengar itu sgt gembira kedengarannya.

This saturday, he is going to attend an interview with OCBC bank in KL.Pelik2 jer kamu ni Bear (his nick name..given when he was in 2nd college,UPM) amek course lain tp interview yg kamu dpt semuanyer dari banking services.


Dia dah adapt life in KL so well he seems to forgot the thrill of living in a remote village. Dia sgt dedicated in his job. sungguh tidak kisah walaupun bekerja dgn gaji yg kecil dan hanya bekerja dibahagian admin one of the most top fast food restaurants in Malaysia tp dia tetap happy. berapa sgtlah gaji kerja macam tu... less than 2grands per month. living in KL, that sum of money is never be enough.plus, nak bayar keta (thanxs...), house rent, bills...sgt merumitkan. tapi dia sgt diligent.. i never heard him whining and regretting. he said 'be patient,one day ahead time for us will come..we have to get through this first b4 we achieve our dreams...' waaa...a wiseman u should be called tawww...


sy tabik spring pada kamu, Bear.
Because of your patience and everything.
kamu tidak seperti sy...
yg degil..
fussy...
a whiner..
kamu so alive...
full of spirit...
satu ms nanti segala usaha dan penat lelah kamu akan berbalas...


sy sentiasa doakan yg terbaik untuk kamu,Bear...

=)

mahu lihat kamu tersenyum...
kerana senyuman kamu sesungguhnya indah...


:: cumelnyer kamu dgn muka terkejut kamu itu...::

saya selalu bangga menjadi sebahagian daripada hdpnya.berkongsi suka duka hidupnya. sy selalu merasa bertuah kerana dianugerahkan Allah anugerah yg terindah ini. dia selalu membuatkan sy merasa..betapa bahagianya menjadi seorang insan yg penting dlm hidupnya...

aLLaaaaaa....sudahlah kau yatt!~Hehe...waa..JiWa Kacau..

Sy mengong...Huhu...

sy memang mengong...Lalalala...


No comments :