Wednesday, August 15, 2007

Sibuk Seperti Lebah

Salam.
Hari ini sy sgt sibuk seperti seekor lebah.
hihi..agak lucu bila menjadikan diri sendiri spt seekor lebah..eleyy..bukanlah busy sgt pun..
sy cuma buat2 busy je..hmm.pagi2 lagi sy sudah merengek2 pada ibu sy...asking for a hundred bucks to pay my convocation fees...my mum buat tatau je tp setelah sy merengek2 dan membuat suara2 haiwan2 liar..si ibu pun memberikan not RM50 sebanyak 2 keping. Aikk! Talde balance ke? sy pura2 tanya walaupun sudah tahu jawapan yg bakal ibu berikan. ibu menggeleng shj sambil pura2 memasak, memberi hint pada sy supaya tidak menganggunya lagi. Takpe..nanti2 sy akan membalas dendam pada ibu...
setelah mandi manda, sy habiskan pulak masa selama 1jam untuk memilih baju yg ingin sy pakai..padahal sy cuma nak ke CIMB bank shj.setelah puas membelek sy amik shj apa2 yg berkenan dihati..outfit berwarna cokelat pastinya kerana kini sy mula menyukai warna tanah ini.pink?sudah sy tinggalkan.hihi.konon2nya melangkah ke alam yg lebih dewasa.haha..sy nak bersolek pula..hampir jam 11 barulah sy siap segala2nya..
Pergi ke rumah Naddy. Straight ke CIMB, without having much trouble urusan pembayaran pun selesai. then Naddy dgn bermurah hatinya membelanja sy set luch. we were having a hilarious talk and laughing unstoppably. Eyes seemed staring at us. But who care, right? It’s a girl stuff lahh.. Hihi

Then… kitorang pergi window shopping. nak kena berjimat cermat..so tengok2 jelah..
Hmm..pas jalan2 all over the place kitorang pon balik la..
takderlah busy mane pon..
mcm yg sy ckp tadi...buat2 busy je.. Hahaha...

No comments :