Friday, September 7, 2007

Rahsia!! (shhhh)

Bangun pagi2. online saja, sudah di tag oleh Dhiey.
O0o...mau lari jauh2 yah... nanti!!


Baiklah. Ini tajuk tag kita pada hari ini.

5 Things Which Are Unknown To The Public.


Hmmm…. Berat hati juga mahu mengaku. It’s supposed to be secret la weh.
Tapi takpelah… mari kita berkongsi rahsia Hyatt. Ngehehe…

(#1 ~ Saya Tahu Kalau Orang Menipu)

Haa.. skill ini sgt2 diperlukan kebih2 lagi kalau kita bakal menjadi seorang guru.yaaa...tepat sekali. Skill kantoikan orang kalau ada orang try nak kelepet kita. Alhamdulillah. Ni bakat yang Allah swt bagi pada saya. Dengan syarat, saya kena berdepan dgn orang itu la. Kalau tipu saya dalam phone atau email atau sms, kompom saya pon akan terkelepet jugak.kakaka. orang nak kelepet kita nih senang jer nak tau… *rahsia tidak boleh didedahkan…* hihi… yahh..jgn cuba2 tipu saya.. =b

(#2~ Saya Panas Baran)

Hmmm… seperti Dhiey, saya jarang marah. Tetapi apabila sudah marah, maka akan terjadilah sesi sepak terajang tendang tumbuk, kutukan bertalu2, ungkit mengungkit dan segala mcm jurus2 peperangan epik kuno akan terkeluar dgn sendirinya. Cepat co0l, tetapi mengambil masa yg lama untuk memaafkan. H0ho..

(#3~ Sebelum Tido Suka Berangan Date Dengan Artis)


hahahaha… weh… suka hati sayalah..
tuh yg kekadang termimpi2 tuh..nganganga…

(#4~ Bagi Nama Orang Yang Saya Benci Kepada Binatang Peliharaan)

haha... padan muka. Saya kejam.

“Meh leman,meh…kurrr…kurrrr..kurrr…”

(#5~Jiwang...)

Saya seorang yg jiwang. Jiwang karat. Huhu.kat luar jer nampak cam macho..tapi...hahaha....
UUU..enough! Enough!

Maka. Mangsa2 tag saya adalah...:
Hai
Cik Nad

1 comment :

nextmeia said...

yang no3 tu, tak tahan....
hehehehehhehe....