Friday, September 14, 2007

Saya Yg Pasif

Salam

Hurrrmmm....baru nak pukul 12pm..
tapi terasa mcm bertahun2 nak jejak ke pukul 7pm...
silly me..(bawaklah bersabar...)
almost 24 years of roaming the earth neh pun saya still rasa mengada2 nak tahan
puasa...damn really mengalahkan budak kecik...
time nak sahur liat nak bangun..then time nak buka puasa pulak
daddy dearie pening kepala melayan karenah puteri2 dia...
nak cendol,teh bunga,roti john,murtabak...rojak..
hello..kata nak diet???
my mum pulak is the rajinest person in the universe...
masak tuh,masak nih...saya rasa bertuah ade ibu yg pandai masak..
she's really good in cooking... =)
*****
tapi...this ramadhan...jauh dgn en.ibtisam la pulak...
kalau zaman dulu2...time belajar dulu (zaman muda muda) saya lah yg jadi
alarm clock dia...time sahur saya adalah time sahur dia..
dgn gigihnya saya kejut dia bgn sahur...and kdg2 saya pulak yg tak bangun sahur...hihi..
time berbuka adalah yg paling meriah..
berderet polisterin..bekas2 air...
en.ibtisam loves malay foods those yg spicy and exotic...
saya dan en.ibtisam akan sama2 mengharung baazar ramadhan kat serdang tuh
and beli whole lot of things and then we ended up crazy full!
*****
betul2 miss those days and miss him too...
*****
punyelah saya ni sgt pasaif,saya type ini dgn keadaan berbaring dan meniarap
dgn kepala separas dengan keyboard...
duduk berhibernasi dalam bilik sambil ditemani PC yg setia...
waiting for the clock to keep on ticking...
for the time to keep on running...
sambil berkira2 menu apa yg bakal saya makan ketika berbuka nanti...(hehehhh...)

No comments :