Monday, October 15, 2007

*Holy Eid...*

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan untuk semua.
3 hari sudah Aidilfitri berlalu. Kemeriahan masih dirasai.

Hari ni, rumah saya a little bit sunyi sket coz my nieces and my sisters semua dah balik ke rumah in laws diorang.
Phewww… what a relief…
Having a super duper kid with extreme source of energy is really a troublesome… but can you imagine how mess it would be if that source coming in double??
Woo0oo… so tiring!
Chasing around the house, trying to catch two kiddos was really challenging.
Panjat pagar, duduk atas meja, loncat2 terjun sofa, jerit2, terpekik2 and sepahkan barang2dalam rumah adalah antara scenario yg berlaku in my house this previous week until yesterday.

My nieces are superbly hyperactive.
Cya and Una.
Baru pandai cakap and they babbling and fussing about the whole thing!!

“kenapa uda pasang langsir senget?tingkap pakai skirt eaa?“
"kuih ni tak sedap..pahitttt!!“
“tanak mandi!!!!nak makan bek onennnn! (mc Donald)”
“una jom lompat2…nanti uda marahhh!hihihi…”
“nak main solek2 udaaaaa…”

^ 2 org makhluk cumel yg tersangatlaaaahhh notty nyer...feat.cucuq...^

waaaa….penatnye….!
kemas depan dapur bersepah, kemas dapur ruang tamu tunggang langgang..
eiii….!!
Mereka sgt nakal…

And pagi raya, after kami bermaaf2an dgn parents and my sisters and my brothers in law…si kecil berdua ni pandai pulak menadah tangan mintak duit raya!!!

Telatah mereka mmg menggelikan hati,kadang2 nak marah pun tak jadi…
Small kids are always like that... =)
*sighs*

Hari raya pertama and kedua mmg busy.
Layan sedara mara yg dtg, pergi beraya…mmg seronok…
Walaupun penat…tapi best…
Patutlah aidilfitri tak pernah hilang seri…
Berkat kemenangan yg sgt besar…

Buat semua, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin.
Maafkan segala salah silap dan halalkan segala makan minum...
=)


No comments :