Sunday, November 23, 2008

errrr...tanpa tajuk [bolehkah?]

salam.

errr...kali neyh punyerr entri agak blurr sikit yahhh... sy pon tatau kenapa entri ini mahu juga diwujudkan (???) seriousss yahhh--sy kabur [lol]

occayyy...[cut the crap]
pics dibawah ini adalah pic scandalous [---] hubby sy sewaktu dolu2,occayyy...duluuuu--die sgt mean occayyyy... ;(
huuu *i used to hate her* weekkksss! [aiyooohhh--kantoi sudahhhh...] tp dont put the blame on me occay... ;( coz die sgttt harshed on me [uuu..cian i...]

occay2... this eve--i raid my hubby punyerrr pda--then sy jumpe this one msg from this woman--she asking for our marriage pics from my hubby and she gave her in return [boleyyy plakksss...] uuuu--sgt tension occayyy.. naperlah my hubby neyh still simpan contact # die...sgt tak suke--occays!
soo--die pon bagiks dua pics wedding die [yg konon2 beshhh sgt larr tue--opppsss my mulut mmg jahat!]--and sy pon mahu upload disini... ;)) gagaga..sy bukan jahat occay.seperti sy ckp tdi--tujuan entri ini ditulis sgt kabur~ ;((


so this are the pics;
sy tauuu ;(( she always thinks that she is prettier than me... [sedihhhh...] she always asks my hubby about my look [cause she never had a chance to see me--for real] and she's a little bit tak puas hati when my hubby choose to be with me.. ;(( there's no need to be pretty occayyyy... i'm a woman in my own class--in my own league--occayyyy... plus... my hubby knows the reason why he chooses me.. ;( wekkksss! [uuu..sob...sob...sob...]
whatever punnn--fyzal is now righfully mine+forever...
kalau ittew pon die tak puas hati gakkksss...then... talk to my hands... wekkkk! ;b
p/s: aderrrr jewww yg tak pernahhhh heepppiii tgk org heppiii... ;(



1 comment :

tengkujuh said...

mcm sama jek jln citer. tapi orang je berbeza and lelaki'terlalu ku masih belum jadi milikku+forever.

kenapa ada pompuan yg tak sedar diri dlm ini dunia ek? dah ada laki tapi masih terhegeh2 contact ex dia. konon masih nak kwn2. abah dia ajar ka! bongok! kenapa ko tinggalkan dia dulu pastu bile dia dah dapat pompuan marvelous and gorgeous cam i neh, baru ko nak terhegeh2. siap ckp hubby dia tak macam lelaki'terlalu ku itu. laki dia kasar, tak loving, kedekut... apakah??? padan ngan muke ko. ko yang pilih, sendiri tanggung ar beb!!

: sorry puan bunga, ter'emosi sket. kan i dah mem'fofularkan diri i di entri u ni. hehehehe...