Tuesday, December 30, 2008

Kegembiraan Dalam Sebuah Bungkusan

alhamdulillah-selamat dah dapat parcel dari mrs.sada-photographer sayaaa yg hebatttt dan cambesttt! ;)-happy occayhhh-teramat2-yippieee!lama dah tunngu nehhh-hohoho ;p

huuuu-bestttt2nyer gmbr yg sada shootttt-sy mmg sukerrrr habeeesss-tak menyesal amekkk die jd my photog/and tak menyesal tunggu pics2 dari dieee-sgt happy-occayhhh-so these are some picturess yg sada shoot- ;p


::nehh-my fav pic-tatau la nape-tp mmg sukeerrrr sesangatt! ;p ::


::wooo-romantiknyerrrr... ;p ::

::gedikssss-::


::fusion-love thissss ;p::


::alalalaaaa-mcm kat old castle gitewww- ;p::


meet my sada ;-

-sada-

tq sada-tq so0o0o muchhhh- ;) cygggg kat u sesangatttt-so kepada sesape yg nakkkk mengakhiri zaman bujanggg-and you nak ur moment of truth tuh dicapture dgn sgt stylish-posh-and elegant nyerrr-maka bolehlah mendapatkan khidmat sada yg sgttt memuaskan hati nehhh-die sgt friendly occayhhh-u takkan terasa mcm baru kenal dieee-- ;) and die make up kan sy dgn sgt chanteksssnyerrrr-huhu [rase nak nanesss nehhh-]

truly saying-sada telah menjadikan impian raja sehari sy dengan sangat jayanyerrr- ;)

thank you dearrrr- ;)

p/s: berkawan tanpa batasan... ;)

4 comments :

Genie said...

wawawawawa...kagum and speechless!!

gambar second sangat cantik. dan menusuk kalbu! sangat!

huhu..

bila la genie dapat pakai baju cam gitu yer. dapat kiss kat dahi plak. huhu..

p/s: another new year resolution you should add : dapatkan baby cepat2. genie nak jadi mak sedara angkat yg first!! hauhauhau..

ingin berkawan tanpa batasan dengan akak jugak =)

Mrs. Bunga said...

aaaaaa-tidakkkk tidakkkk-hoho- ;D

kamu nehhhh-akak nak bermanje2 dulu dgn abg fizal b4 die pulak yg taknak bermanje2 dgn akak pasal sebok bermanje2 dgn baby-hihihihi-

wehhh-kamu cepat2lah berazam memakai baju ituuu-hoho-mesti kamu super duper sweetttt occayhhh ;)

yaaa-marilah kita berkawan tanpa batasan-meh meh salammm salammm ;)

Genie said...

hahaha. udah la tu bermanja. jini yg membacenyer ni pon jeles..

haha..

Mrs. Bunga said...

ahaaaahhhhh-

wuuuu

[sorok muka bawah bantal!]