Wednesday, December 24, 2008

Tag Tag Tag Tag ;)

tag oleh Genie [haihh-tak puass hati sungguhhh!]

rules and regulations :
1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.........


16 perkara paling rawak tentang saya :

1.sy skerr pink wpon sy sudah tuaaa [lalalala]
2.sy skerr beli buku citer banyakkk2-tp sgt malas nak habesskan baca-wohoho
3.sy sukeee benda chantek2-pantang nampak-tewoss nak beli jerr[wpon tyme tuh xder duett!]
4.sy skerr tgk citer hantu+seram+horror-smpikan kekadang sy sudah tidak merasa takowtt lagikkss-
5.dulu mase kecik-sy penah beranggapan bahawa sy nehh adalah power ranger pink-
6.suatu ketika dahulu sy pernah berpendapat bahawa pempuan patot kawen 4[haihhh-]
7.sy skerrr tgk lelaki hensem [who doesn't anyway? ;b]
8.sy skerr kumpul minyak wangi+pakai banyak2 kat badannnn ;b
9.sy pandai cakap omputeh secara lancarnyer start sy darjah 2 ;] yayyyy-
10.dulu tyme remajaa-badan sy sgt kuwosss sehinggakan husband sy [bf sy pada ketika itu] panggil sy sebagai 'batang eksrem'-tuhhh sgt kuajaq occayhh-
11.sy selalu tak wat keje smpaikan owang nek menyampahhh dgn sy ;b [sowieeee]
12.sy tak pandai masak-langsung!-na'a-yupppp
13.sy benci jadik gemokkkk-sy sgtt terukkk ;(
14.sy ader banyak handbag-smpikan almari sy sgtt sempit+penuh
15.sy malas basuhhh ketaaa ;b
16.sy nehhh jiwangggg gilerrrr-muahahahaa-o0pssss ;]

yayyy-tamatttt dahhh-

occayhhhh-16 owang laennn yg sgtttt laaaaa 'takkk bertuahnyerrr-

1.nad
2.boo
3.leezan
4.riri
5.amirez
6.cik teeha
7.cik mila
8.dhiey
9.mel
10.jasmin
11.marissa
12.uyun
13.lynna shaari
14.orange pongeh
15.misz fasha
16.nenekkk sayaaa-wahahahaha-dah tatau sape dahhhh ;)

12 comments :

MISS FASHAZZ said...

uiks haruskah sy..ei serem tag ni..

Bunga said...

wajib bebehhhh- ;]

Genie said...

bagus2 ni yg suka nih..hihi..

saya jugak suka tengok lelaki hensem.hehe. sapa tak suka saya rasa memang dia pelik. hihi..

Bunga said...

ahaha-suke2.. ;]

olen said...

aik...x bertuah ker?? :P
takut sunguh dengan ayat ini :P
tapi bertuah kenalngn cikgu bunga...

Bunga said...

huhu-olen cumeylll- ;)
tenkiu sweetie-
buat yah tag tuhhh-hoho

Genie said...

akak, i really2 enjoy reading your posts. and i seriously love your english. its just simple yet understandable, and sweet. camana akak manage to speak english dengan lancarnya? start dari darjah dua lg. ada skill bleh kongsi?? hehe.. serious nak belajar!

Bunga said...

wawawa-malunyessss- ;]
hoho-emmm-akaknyer petua mcm tak bleyyy pakai jekkk-kikiki-nehhh petua bebudak mengong-hoho-dolu2 mase time kecik2 akak suke tgk katun omputeh thenpart yg subtitle tuh akak salotep pakai salotep yg tak transparent tuh-biar tak nampak-hoho-then baca komik manyak2...hahaha-darjah satu akak baca kamus smpi habes-ohoho-tuh gilos namanyerrr.. ;] and thanxs by the way darlinggg.. ;]

Genie said...

wah.. bagus giler akak nyer determination..

petua akak pun bagus. bleh la genie cuba eh..

hehe..

Mrs. Bunga said...

hoho-bek jgn cube-wat rosak otak jekk-hihi

cikteeha said...

err cik teeha itu sayakah?

Mrs. Bunga said...

yeee cyanggg ;)
kamu lahh ituu ;)