Ini bukan |selingkuh| yaaa... ;D

maka hati wanita ku pun berkata "HANDSOMENYERRRRRR!!!"

sambil menyayikan lagu .terima kasih cinta.

sekian.
image

6 comments

Missfasha said...

ai pun suka afgan ni..
hehe i mean terima ksih cinta...hahaha..

Anonymous said...

hoho-best plakss lagu tuh dgr banyak2 kali-

psstt-nak tau x?dulu i tak suke gilerrr kat si afgan nehh-padan muka-skang sudah giler bayang-hoho

Jini said...

sangat suka lagu terima kasih cinta. bagaikan a crush nyanyikan lagu tu untuk genie. haha.

dan sedar2, genie seperti ingin memotong kepala dan buang ke laut bila tau nama penuh afgan, afgan dot dot. yg dot dot tu adalah nama crush genie.

sangat kebetulan..

Cik Puan Bunga said...

genie-genieee...
jngan buang itu kepala..

kebetulan yg menyaketkan??

owhh tetapi afgan itu sgttt la hot dan muka beliau yg sgt innocent itu sungguh mencuri hatikuuu... ;D

gagagaggaa...

genieee-r u occayhhh?

Jini said...

haha..

ocayh..

tetapi namanya dan 'terima kasih cinta' nya menghantui hidup ku..

gegege..

Cik Puan Bunga said...

owhhhhh-hoho ;)

tatau mahu kata ape...

dear afgan,
look what you've done to this gurl... ngeeeee ;p