Wednesday, January 28, 2009

|kembali...|

mode: bermalas-malasan
tempat: dalam bilik yg harmoni/atas katil garfield
masa:sesuka hati dan jiwa raga

"...aku dengar lagu afgan sgt banyak kali smpi nak termuntah2 aku dengar-tapi syiokkk jekkk...hakhak [owh-aku malas mahu mandi-kau mandi sudah?]"

-sent-

"oi busuk kau mandi la.aku kerja sudah.kau sedap la cuti.haprak la hampeh jugak.keje aku busan duh."

----

"mmg la aku super busuk-jap lagik mandi la aku [woi ape pulak isu aku tak mandi diperbincangkan nehhh]aku mahu hang out jap lagi dengan my delly2-mahu ikot?"

-sent-

"gile pulak nak ikot kau.jauh.siot.bergembiralah.hidup mcm single yek.wekk!"

----

"keji mulut ya-hahahaha-yalah-single mingle-sudahlah kau.aku nak sambung layan afgan..hahahaha"

-sent-

"kenapa pulak dgn afgan?kau kawen sudah.jgn minat yg lain-ahak!"

----

"kau mmg gile-toodles!"

-sambung balik drg lagu terima kaseh cinta-afgan itu.aku kembali cinta.kembali pada cinta ku.-

.mandi.
.mahu dating dgn dell.

No comments :