Friday, January 16, 2009

meet | my | passion

tuan2 dan puan2 pembaca blog puterihati.com




mmg saheh sudah ptg ini sy amat kebosanan-


dari melayan saket elok juga sy jalan2 keliling rumah sambil snap gmbr ayam-hah-


ayam mahu buat apa?!


so-daripada tangkap gmbr ayam-sy mahu perkenalkan kpd anda semua my black knight ;)


yihihieee-


inilahh..




....




....




-FARREL-


[kereta kesayangan sy yg sgt berjasa]


::Farrel::

::interior la kononnn-hahaha::

::sport-rim pink tuh yg tak tahan-hahaha::

jadi-

kalau anda terjumpa jejaka ensem ini dimana2-

jangan segan-silu-

ngorat lah yaaa.. ;)

tp-pemandunya sudah berpunya..

hahahaha

.....

sekian-catatan merepek

4 comments :

nad nazira said...

hey hey yatt..hehe..mahal tak cost nak mekap and touch up kete ni???

Mrs. Bunga said...

emmm-aku wat berperingkat2-mana yg dan dulu-huhu-tp overall tak mahal la pun sgtt-huhu ;)

BoO said...

walllahh...sport rim yg x tahan nieh...pink tueh...black n pink mmg sgt gojes okay!!!~;)

Mrs. Bunga said...

bo0-wahahahaahh-tp sgt tak bersesuaian dgn umur i yang dah auwww-aouchhh-tak mahu cakapp-kikiki ;)