Saturday, January 17, 2009

new | look

salam-hyepppp ;)
rase cam menyampah plak tgk layout blog yg hitam dan menyakitkan mata tuh-
so rite now sy sedang dlm proses mengubah suai blog-
hoho-
penatttt-
tapi mcm bestt jugakkk
[under construction ya..]
nak stop jap...
nak g lepak2 dengan hubby kat dataran...
--takde keje--
hahahaha-

8 comments :

genie yg malas log in! said...

ni mesti dah baik ni..

dah ok dah kak bunga??

anyway,
lawa la kaki sapa tu??? hehe..

Mrs. Bunga said...

hoho-getting better-plus buhsan gilerrr-hoho-waaaa perli kah?tau la kaki 'lawaaa' hahaha-kaki akak lerr tuhhh-muahahahaha

Genie said...

ne der perli. betul lah kaki lawa.

kak bunga pun lawa. =)

cantik lah gambar2 kak bunga capture.. camana edit gambar2 tu semua? kak bunga pakai apa?

Mrs. Bunga said...

hahaha-tukar sudah -tiada lg gmbr seliparr-kikiki-time kasehhh ;) akak edit guna adobe dan dgn bantuan teknik software picnik ohoh-itu kerja budak2 tecikkk wahai adik ku shayangg ;)

Genie said...

sudah..
genie tak pernah pandai nk pakai adobe. dan tak pernah nak belajar. hehe..

tapi bagus ah gmbar2 kak bunga. i loikeeee!!!

Mrs. Bunga said...

tq darllll-ngeeeee

cepat bangga diri dan lupa diri nehhh
huhuhu

Genie said...

masyaALLAH..
nyesal puji..=p
hahahaha..

Mrs. Bunga said...

hoh!

oke oke

dia sudah sedarkan diri semula

muahahaha