Monday, January 26, 2009

|tag| oleh cik hazrini [genieee-betulkah ini! ;D]

Saya telah di TAG dengan kejam nya oleh CIK HAZRINI-[hihihi]-maka inilah dia... ;)
5 things i would do if i were a millionaire:
bayar ptptn [wah solehahnyerrr...]
♣ shopping smpi gile+muntah hijau
♣ buat rumah yg best+besar
♣ beli teta idaman ku iaitu honda jazz pink sebanyak 5 bijik!
♣ pg haji sefamilyyy!yayyyy ;D
5 bad habits:
♣ suke berangan [sebijik cam cik hazrini-hihihi]
♣ suke cakap ikot suka mulut
♣ suke chobit suami
♣ suke jeles kat owang chantik [e'ehhh-samalah kita cik hazrini]
♣ wat keje sekerat jalan [hahahaha]
5 things i hate doing:
♣ extra classes-malas occayhhh!smpikan last year pengetua marah2 kata sy malas dan sebagainya-ade aku kesah??
waaa-ini perangai cekgu yg tak bagus occayhhh-tp hakikatnyer sy malas gile wat kelas tambahan!!!sile faham oke!
♣ bangun pagi-aduuuhhh nih terpaling malas nak buat oke-golek2 dulu b4 bangun tito-huhu-sejupp oke!
♣ masak-nehh lagik satu-sangat tidak pndi masak dan benci memasak-aduiii-mak bagi sy bibik sowang!
♣ marah students-sy sgt tak suke memarah owang-tp mereka sgt nakal dan malas-jadi-bagaimana?kenalah sy marah jugak-hoho
♣ buat tag owang-hahahahaha
5 things i will never do:
♣rasuah [haram]
♣ bende2 yg agama larang-tak cium bau syurga
♣ jadi anak derhaka [sy budak baik oke]
♣ backstab kawan2-apon selalu dibackstabbed-siot tol
♣ bunuh owang-wpon kekadang terasa spt nak sgt bunuh seseorang
5 fav toys/things:
♣ my laptot
♣ my handset
♣ my car-si farrel kacak bergaya
♣ haiwan2 peliharaan [aiyohh masuk kategori kahhh?]
♣ handbags+kasots saya [hihihi]
5 peoples i choose to do this:
♣nad-bittersweet
♣cik nad-euphorian
♣nanab
♣cik teeha
♣olen
yayyyyy!

4 comments :

Genie said...

wah..
1.kereta idamanmu sama dengan kereta idamanku..

2. kamu jugak suka berangan sptku rupanya. muahaha..

3. haha. kita sesama jeles dgn org cantik. kak bunga tak patut jeles dgn org cantik. org yg patut jeles dgn kak bunga. genie jeles sama kak bunga. sbb kak bunga = cantik. hehehe.

4. hahaha.. malas buat tag yeh. jaga kamu kak bunga! =p

5. niat nak bunuh org??? tak pe. dalam islam niat nak buat benda baik akan dapat pahala. tapi niat untuk buat jahat tak dapat dosa. hehe. genie pn kdg2 ada niat nk bunuh org. hehe. scary seyh..

Mrs. Bunga said...

kikiki-genie-neh rahsia kita nehhh!kikiki [tidak rahsia sudah!!] hahaha-ya ya ya kita ada 5 persamaan-gimme five!yeahhh!hahahaha-huhuhu.

[owhh-mungkinkah kamu juga sedikit gilos krn kakakmu ini sedikit gilos!hahahaha]

Genie said...

hahaha...

mari kita sama2 gilos..

muahahahaha..

Mrs. Bunga said...

kihkihkihkih [dah terok sgt dah nih-ahahaha]