Monday, February 23, 2009

bOdOh


janganlah aSek pandang rendah kat Orang...

sangat tak baik,tahu...

Tuhan pOn marah...


kita tak semuanya perfect,

kan kita belajar thrOugh miStakeS..

[benda Simple cam neh pOn kena bgtau ke?]


saya neh ader tahap keSabaran...

mcmaner kOt tetibe,

saya baling kasOt saye ke muka anda...

suka kah??


[sebenarnye die mahu cakap yg saye neh 'bOdOh..]

6 comments :

whose said...

Jangan mrh2 cik kak oi...nnt berkedut muka...nak ke?huhu...

Mrs. Bunga said...

tanak tanakkkk!
tapi sudah sakit hati...
suke buat owang macm bodOh sgt jekkk-
kecil hati tahu... ;(

amilqa I atilna said...

oh flower,,nih mesti @#$%^&* kan?? hehehe,,i think u shud ‘kempiskan’ her tyres flat- - am i arite??..i'll be ur bronzer,,hehehe

suezensuzanna said...

wah....sbr2.....nobody perfect...;)

eus said...

kamo marahkn saper ni?? dh hangin 1 bdn yer?? sabar yer..........

Mrs. Bunga said...

qima-jom jom! x tahan betol la kat 'die' tuh-speaking pOn bersepah [tO be hOnest,kami x penah pOn dgr die speaking] tapi cakap lebey plaksss-then selalu sgt pandang rendah kat Owang-tuh sgt jahat Okehhh...

owh sue-kamu mmg bek hati-sOpan santun-tak seperti sy yg berjiwa samseng nehhh-huhu

eus-marahkan 'mak tiri'-hOhOhO