Tuesday, February 24, 2009

Menembak (First Timer)

Salam.

hOh-tajuk cam apetah-kikiki..bukan menembak bebetOl pOn... pg fOtO shOot ;)

huuu-terkial-kial lagikss-malu tahap gaban...

naSeb baik huSband mahu teman...


;p

::mr.huSband sebagai mOdel::



then,time nak balik,kena sound sudah dgn sOrang pakcik-
"hehh-apa ni pegang2 tangan ni!tak malu ke??maksiatt!!!"
haih-kami terpaku sudah.
tersengih2 kami dibuatnye-muda remaja kah kami ini kelihatan??
pakcik--kami halal sudah!!!

8 comments :

.Anna. said...

oh oh.ingat nak tembak sape tadi.hik3.

wowiee.hubby sdiri jadi model.ta payah nak hire org lain kan! ;)

oh oh.pacik ituh mesti pikir cik bunga dan suami ituh memang mude remaja lagik.uhuk.bangga sekejap kan kan kan :P

~mrs azmi~ said...

yeay yeay.. tembakla banyak2 lagik ye.. tak cukup model kat kota damansara ni ade jugak.. hahaha

apela pakcik tu.. agaknye die pon tingin nak jadik model gak kot ^_^

suezensuzanna said...

u n ur husband look young kot...thats y dia ingat cuple2 biasa..;)....amik lah gambar byk2 lagi..:)

Mrs. Bunga said...

anna-hOhO.

memang bangga amat-memula memang rase marah-then rasae best plaks-kikiki-tak senOnOh!

hOhO-nak hire Owang takde duet-jadi gunakan saja ape yg ader disekitar-hOhOhO

Mrs. Bunga said...

mrs.azmi.hOh terpaku sekejap pas kena marah-mmg malu tahap gaban-hampeh tOl encik pakcik tuh-kikiki

mOdel kOta damansara meh lah turun batu pahat ;)

Mrs. Bunga said...

sue-gmbr banyak-tapi segan nak tunjuk-nanti uplOad later-hOhOhO

Genie said...

tu la kamu.. lain kali kalau nk jalan2 ngan hubby, gantung sijil nikah tu kat leher. dah tahu kamu tu muda remaja ayu comey sweet lagi freshh..

hehehe...

tak pasal2 kamu dah kena sergah kan. nape tak disergahnya pak cik tu balik.. kamu ni..

;)

Mrs. Bunga said...

aiii-kena sOund plaks dgn ustazah genie ;p

memula cam mmg nak sOund balik-then rase cam best jekkk [perasan mudeeee] heeee-tapi hubby dah cakap dgn pakcik tuh;

"pakcik-kami dah jadi suami isteri..."
tapi pakcik tuh cam caye tak caye jek-malehh nak layannn ;p