Saturday, March 21, 2009

Haih... [Understanding Stupidity]


salam [pagi sabtu yang permai...]

satu risiko kalau nak berblogging-adalah apabila satu isu yg kita tulis ada menyinggung mana-mana perasaan.walaupun hakikatnya kita akan berkata "haih-blog aku,suka hati laki jiran mak aku la nak tulis ape!" ya yaa..kita mungkin berkata begitu-samada dalam hati ataupun secara sekuat-kuat hati.pilih mana satu yg berkenan.heee...tapi tulah hakikatnya...

then individu terbabit mula meninggalkan komen-komen hina ala-ala lepas geram [haih-salute betol la kamu neh] tapi yang tak syoknyer,tinggal nama 'anonymous' plak sebagai mewakili komen hampeh itu.aduhhh tak cool lah begini.baru tadi dapat salutation-tarik balik laaaa.ya,tindakan yg sgt tak berilmiah ni bolehlah kita panggil sebagai baling batu sembunyi tangan-ye la..dah baling tetiba taknak mengaku pulak...owhhh pleaseee-sgt tak moden la... yelah,bukan kah kamu kata hidup ni perlu berani la,try out thing once while u still hot [errr...hot kah?].

saya panggil itu sebagai tindakan bodoh,boleh kah?c'mon la..berani la...kalau dah tulis bukan-bukan berani la mengaku,bebeh.adoiyaiii-tak best la anonymous anonymous segala nehhh... tak indi laaa [suke suke hati bubuh pe...]huhuhu...

yaa...itu sj bebelan sy di pagi hari ni.sekian terima kasih.

owhh maaf ya semua, pasnih comment2 yg masuk kena moderate dulu...wait for my approval... ;) sayang semua bloggies yg rajin bg komen-itu juga termasuk si anonymous yg rajin peeking blog saya...haahaa..benci ya?tapi mahu baca jugak...


;)

10 comments :

n a d e a said...

hehe.
benci tapi nak baca jugak kan?
ketagih kah?

anonymous mmg menjengkelkan!
kte pon xsuke!! huhu

fatihahmohdzin said...

believe it or not,yang benci kite tu la yang slalu stalk kite,kutuk kutuk pun bace jugak kan.ahahah=P

for me,anonymous ni loser sebab berani insult je tapi tak berani tunjuk muke.

have a good weekend kak bunga!=)

.BUNGA. said...

owhh nadea-betapa kamu memahami hati ku...
;)
ya ya...
hey?ketagihkah...

owhhh so pathetic!

;)

.BUNGA. said...

boleh di panggil stalker tak?

boleh kan rasenyerrr!

;)

ahahhh... terase nyer sayeeeee!!!

have a gud weekend too teeha dear ;)

nadxoxo said...

mungkin nama dia anonymous binti zakaria atau anonymous bin halim. heh :P

.BUNGA. said...

nadxoxo-gud joke!!!
ahahahaha-sy gelak guling-guling nehhhhh!seriously!!!

ha'ah laaa kan?kita fikir positif jek laaaa....

hahahahahaaa... ;D

amilqa I atilna said...

cikgu,,nnati kalo mati,,tok iman pandai ker nak sebut anonymous??

saya,insan ingin tahu,,,hahhahaha..piss no warr..:)

.BUNGA. said...

haihhh-soklan yg bagus tuh cik qima..

;)

ya ya -pandaikah tok imam ituhhhh???

owhhhh make love baby-no war!

hahahahhaha

PrinZe_AcaP said...

wahh..
maner ito anonymous??
mau tembak sama ito olang..
hahahaha!!
mengong jep..
xjantan arr weh maen2 sorok2..
lalalala~~

(acap berani mati)
hahahaha!!!

.BUNGA. said...

whoaaaa-hero ku (memandang acap sambil mata berkaca-kaca)
gagah bergaya!

heeee-ha'ah kan...x jantan betul (kalau jantan laa...) and tak hot betol (kalau pompuan laa...) heeee...

sgt tak cool itu sifat kan acap kannnnn... heeee...adussss terasa lagik saya nehhhh...

;)