Saturday, March 21, 2009

Ingat Bende-Bende Best Jek [Haruslah...]

kalaulah nudity itu sesuatu yg tidak melanggar kesalahan dan tatasusila hidup bermasyarakat maka harus lah saya me'nudity'kan diri sendiri-haihhhh panas sesungguhnyer! panas terik dan saya teramatlah faham perasaan cecacing yg pernah saya jemur dulu sewaktu kecik,mengeliat-ngeliat menahan panas-hah mcm itulah sy sekarang.berdosa pd makhluk itu.mcmana mahu minta maaf?

ok.saya faham.ni baru panas di dunia.akhirat nanti mcmne?

siapa mahu jawab?


tapi ini mmg sesungguhnya panas.


mahu bogel saja.haih-gile kah?


tetibe teringat kat budak ini.

haih-sgt tak cool la teringatkan anda.

teringat dulu before masuk kelas 5 Sains 3-si penyengih ni confirm2 terpacak kat pintu bilik guru-escort sy masuk kelas dgn selamatnya.tiap2 time English-mesti die ade.ade la sekali due failed dtg jempot-tapi most of the time die akan ade.berkat kan?result English die,tengok sajaaaa...hebatttt! ;)

hahh-ingatkan anda bukan bagi saya jd sejuk pon!

haih-miss u ashraf!

4 comments :

PrinZe_AcaP said...

hahahaha..
berkat kan miss ari2 jemput kat bilik guru..ngeE~~

rindu lorh............sobs!

*sgt co0L what igt kat acap..mukan sng nak igt kat acap..
wakakaka!!owg tertentu jep bley..
lalalala~~

.BUNGA. said...

ya laaaaaaa.....

cooollll la sangatttt-hihi

miss u bf! ;)

PrinZe_AcaP said...

hahaha..
acap pung salu igt kat miss..
tpp mmg xco0L!
hahaha!!

miss u t0o miss..
miss u damn much meh!

.BUNGA. said...

[flattered]

;)