Friday, March 27, 2009

Wanita Berasap (Anda Buat Saya Yang Berasap Okey!)

Okeh harus diingatkan sekali lagi pembaca budiman,ini entri yang penuh provokasi,luahan hati amarah serta bahasa kurang beradap dan menyakitkan hati. Ya? Faham sudah?okeh-teruskan membaca.

Satu benda yang harus difahami oleh wanita-MEROKOK ITU TIDAK COOL ya. No matter what your reason is, I still think that smoking is so despicable. Ini bukan cerita wanita yang smoking hot yaaa-ini kisah wanita yang merokok dan dengan selamba jiran mak die buat muke toya tak kisah dan mencemar alam sekitar-serta alam hidung manusia berhampiran. Global warming punye penyumbang!

Okeh-saya sedang santap dengan girangnyer bersama bf tercinta, bila due ekor (errrr…) wanita (errrr…) yang mungkin terlupa membawa otak mereka dengan tanpa segan silunyer merokok dikhalayak ramai.wahhh-perasan cool la tu?oke oke,saya cube bersabar la walaupun kiri kanan makcik pakcik dah mula pandang due tige macam kat si wanita due ekor neh (errr…) then, next to them ader sorang akak bawak baby plak tuh. Wanita due ekor neh betol2 duduk di meja belakang saya. Okeh memang dressing urban la konon-konon (urban kepala lutut kau la!) oh sgt kurang kain ya-mungkin fakir miskin kot?(errrrr…) makin org pandang makin menunjuk2 pulak mereka merokok, waalauweee-ni kedai makan la pandaiiii-kau nak merokok-gi lah kat jamban sana! Okeh saya sudah marah. Encik bf sgt allergic dengan asap rokok ya dan maybe baby itu pon sudah pitam2 dengan asap rokok si wanita due ekor neh (sile pehatikan perkataan ekor telah di’repeat’ beberapa kali)

Gelak kuat-kuat mcm org kena sawan, then sambil gelak kitai-kitai rambut plak-okeh konon-konon manja la tuh-owh sgt meluat okeh. Tak makan pon,just minum2 jek tapi melepak berjam-jam tak ingat nak balik.habis sebatang-sebatang lagi plak die sambung isap.keji sungguh. Siap makan, encik bf ajak segera blah dari tempat tuh-suffocated katanya. Okeh maybe suffocated hidung kot-tapi saya sgt suffocated hati dan perasaan. Saya sgt tak boleh blah dengan si due ekor tuh.melayu okeh.bukan bangsa lain pon.malu siot!

Apelah kau nak bangga dengan merokok tuh?kau nampak mcm ja***g tahu! Cool la tu?hebat la tu?keji okeh.sgt hina.lantak la korang nak terima atau tak,tapi itu sgt keji bg wanita yg merokok.jatuh maruah.aduhaiii…saya geleng kepala sambil berlalu dari tempat makan tu. Mintak2 keturunan dan kawan-kawan saya dijauhkan dari benda-benda begitu.

Saya pelik dgn wanita sekarang-kamu cuba mahu buktikan apa sebenarnya?

p/s: taknak try isap ekzos keta?

12 comments :

nadxoxo said...

hahaha. eksoz kete lagi power tuh! setakat rokok tak main lah..hahahah

Stevie said...

Hahahaha! You blog gets funnier every time I read it.

btw, is that baby nearby?? If it is, poor that baby... Poor you, for eating in front of a chimney

.BUNGA. said...

nadxoxo-tah kan eh?pekate die pi isap serombong kapal jek terus-kikikiki

.BUNGA. said...

hahahaha-gurl-dont u ever be like dat when u r grown up k...

be a modest,nice,refine 'lady' like...errrr...me? ;p hOhOhOhO

yup-the baby is just a couple of inches beside them..siot!

Aku said...

hmm, cik bunga jumpa kat na tu?
boleh gtau lokasi nya?

.BUNGA. said...

shopping complex terawal di batu pahat-sebelum batu pahat mall dan carrefour dan squareOne ;)

ya ya...

dimanakah itu?

;p

riri said...

yes sungguh berani berkata-kata cik bunga. teruskan;) me too. dont even understand them.

.BUNGA. said...

meh gimme five skettt cik riri gojes!

haih-kena merokok ker baru nampak cool?-stupidity is irresistable-

riri said...

yeyeyyy! gimme ten. haha. tapikan nowadays dah macam takde ape sgt. kdng2 rasa sangat geram tengok. tapi biar jelah. malas nak layan. sebab even kawan2 pun macam tu. haihhhh. sedihh;(

.BUNGA. said...

ermmm-rasenyer takde kawan yg smoking-kalau ader-mmg saje jek la cari bala-huhuhu-owhh i sgt tak bleh nak berkompromi!

armouris said...

info tentang wanita merokok kat sini -
Why Women Should Never Smoke

armouris said...

info tentang wanita merokok kat sini -
Why Women Should Never Smoke