Thursday, April 16, 2009

2 Minggu Ini (Sila Rindu Saye Ye.. (oo,)~huhu)

haih-esok dah start induksi untuk 2 minggu.bestnyerrrr!!!! (sila baca dengan nada yang sarkastik habes!). best betol terpaksa habeskan masa 2 minggu dok dalam hotel cam ayam daging dok dalam reban.bestnyer dapat dengar ceramah pasal perintah2 awam yang i minat sesangat tu.bestnyer dapat jauh dari husband.bestnyerrr tak jumpe kucing2 tershayang for this two weeks, bestnyerrrr bestnyerrrr bestnyerrrr! (haihh-tekanan.mampat.)

so gov dearie, please make sure this induksi thingy is worth it!


.saya pasti saya kan bosan sampai tetido sambil handset didalam mulot.


p/s: tadi pentaksir oral tak datang plakkk-penat i berhempas pulas update file!!!


ps/s:gracias students 5KM2 coz tadi dah berhempas pulas berlakon ala ala students yang baik, bagus dan dengar cakap!!whohhhh-rase bangga pula! ;) tapi malangnya si encik petaksir itu tak datang pulak!haisshhhh!

4 comments :

ynadona said...

puan bunga.saya dah menjalani iduksi week tu aritu.sgt tensi dgr semua ceramah perintah am dan semua bagai itu sampai otak jadi tepu sendat ketat ades...
hari saya sudah berlalu.kini tiba hari puan bunga pula.selamat berinduksi.~ngehehe~ (gelak setan )

Miss SwEeTFoResT said...

hehehe..sabar je la ^_^

.BUNGA. said...

yna-anda memang suke bergelak setan-ya baru hari pertama saya sudah rase bohsan yang amatttt!

.BUNGA. said...

miss sweetforest-huhu ni ngah sabor yang amat la nehhh ;)