Sunday, April 12, 2009

hoih-kau ingat cool kah pakai shades dalam shopping complex??!

huh.benci betol la bila terpaksa tolerate dgn benda2 stupid macam neh!rase nak muntah pon ada-tapi terpaksa la control cun siket almaklumlah dah pakai cecantik cam hot gitu takkan nak muntah belahak in public pulak-kan?rasional la bebeh.tapi serious saya rase cam nak sepak-sepak jek due hekor makhluk Tuhan paling *%4# tu-cheyyy perasaan macam bagus,hebat,cool dan bergaya la tu-ele ele,kembang kunchop pulak anak tekak neh. dahlah buat aksi aksi pramugara terlampau di khalayak ramai,chechehhh kekonon manja la gituw-wekk wekk.eiiii-sungguh tak peka betol couple kat belakang saya neh. (Oo.)

saya pon terus kosentret beratur (BELI TIKET TENGOK CITER JANGAN TEGUR-yang macam citer hantu-tipikal-tido-lagi-bagus) sambil pura pura tak perasan langsung adegan adegan nak-kena-lempang couple dibelakang saya.tertekan betol.sambil tu saya of course la still control cun walaupun status diri sebenarnya dah tak valid lagi dah (KEH KEH KEH-haih..). sampai je turn saya beli tiket, tanpa melengahkan masa saya pon beli 3 keping (anak solehah neh tengok movie dengan mummy and adek kaki-pau-duet-gaji-kakak-cun) then terus nak beredar dari situ bila tetibe saya terperasan yang sepasang mata sedang jeling tak hengat ke arah saya yang sedang melangkah dengan sopan dan catwalk.saya pon toleh ke kiri-duhh-rupe2nye gf couple dibelakang saya tadi sedang menjeling dengan tidak sopannya-ala ala cam tak puas hati gitu-haih,tah kenapa pulak kau?saya buat bodo oke (bukan bodo itu saya-ya.ya ya saya tahu semua faham.) euwww-cam bagus pulak mahu jeling2.si bf budget-hensem pula tersengih2 cam bangga habesss-oh kau kenapa ya?kau ingat kau kacak kah?maybe mereka perasan kot saya buat aksi tak selesa bila mereka bermanja2an in public.wtf?like i care...

so-dengan suara yang sengaja dikuatkan volumenya saya berkata kepada adik yang buat muka tensen menahan kelaparan;
"haih-ingat HENSEM sangat la pakai shades hitam dalam shopping complex!dahlah tempat ni gelap,pakai lagi shades gelap.tak ke b***h namanya tu!"hah-hambek kau.terasa hatikah?khakhakha.then saya pon buat2 pandang couple itu-huih sungguh tak puas hati muka si gf.haha malu kot?bole blah!
then si adik comel pon dengan selambanya menjawab;
"biarlah.balak die buta kot?kita fikir positif jelahhhh..."

haha!hambek kau lagi!saya gelak besar2 (cam buat2 pon ada gak-ah tak kesah!)

sambil wat muke chomel kami pon pegi dari situ coz adik dah takleh tahan lapar (KAU NEH KERJA MAKAN JE!).haha tulah balasan wat aksi lucah depan khalayak ramai macam orang tak tau malu ya-peluk peluk,gesel gesel cam kucing gatal nak mengawan-haih-then bodos nyer kau pakai shades hitam dalam shopping complex, Puff Daddy pon tak bodos cam kau la-hingat kau kacak la konon-wekkk!tak faham tak faham!oh oh dan si gf,kamu tidak cute ya-kamu cam ada conflict image jek-tak faham la fashion kamu-fashion victim.duhh-jeans lipat dihujung kaki itu sangat out-of-date ya-hello?


oh oh.tercemar betol hari minggu saya dengan insiden begini.kebodohan takde toleransi la!


ingat ya:jangan sesekali pakai shades dalam shopping complex-kamu nampak sangat sangat super bodoh cam orang bodoh.tak cool langsung!

8 comments :

n a d e a said...

eee... sgt2 xcool bile berkaca mata HITAM di tempat yg sememangnya sudah gelap!
haih.. dorg lupe kot kaca mata HITAM fungsi nya adalah utk mengelak dr cahaya matahari..

huhu.

jgn tegur xbest ke pn bunga?
;)

.BUNGA. said...

kan kan?haih-tak faham tol la dgn manusia neh-konon nak catching up ngan fashion tapi cam hampeh~oh.sedih ;p

oh jangan tegur cam rubbish la-harapkan sound effect jek yg bole buat org terkejut dan sakit jantung!storyline sgt weak dan longgar.kenapakah?rugi rm9 ku... tsk tsk (--)

ynadona said...

nasib dah pakai lense kaler-kaler jadi memang sengaja tak pakai shades dalam sopim kompleks lagi sebab mau tunjuk semua org lense ku yang bewarna -warni.Rugi nanti...agagagagaga

.Anna. said...

haha benarrr sama sekali.

teringat hari sabtu lepas, bisik kat incik bf sambil tunjuk ade sorng tu pakai shades dalam kedai kasut kat soping kompleks. tak paham betul. sensitif cahaya-kah???

ahaha

.BUNGA. said...

yna-dont tell me dat u pon penah pakai shades dlm suping complex??!!owh ouwh ouwh!!!!

.BUNGA. said...

anna-kasihan kan mereka?
allergic ngan cahaya..ouwh tidakssssss! ;p

ynadona said...

haha..cam haram jerk pakai shades dalam sopim kompleks..hahaha..xde maknanya...memang tak pakai shades sebab takut tak clear nak nengok semua sales..muahahaha

.BUNGA. said...

hokhok-tepat sekali!!!
whoooo-sales jek yekkk-hihihi...
wanita sebenarrrr! ;)