Wednesday, April 29, 2009

Kisah Skandal-SuDoku-Dan Setokin

Okeh okeh cube teka ini adalah apa?ini adalah setokin 2 helai rm5 pemberian ikhlas zahir batin takde pape maksud dari encik zain ketua biro penerbitan sebagai lambang friendship. Gila pelik token bagi setokin tapi cam cool habes coz ini sangat pelik.mana pernah ader setokin masuk dalam list barang-barang yang harus dibagi sebagai lambang friendship?sumpah kau gile pelik la zain!tapi i janji cross my heart akan simpan setokin neh sampai selama yang mampu ye.maklumlah setokin murah kot kot la kena makan anai anai atau mereput,gila tak dapat nak selamatkan.hoho.tq zain! (oO-,)

Rasa nak tergelak guling-guling pulak bila orang kata i dengan hazimin adalah skandolos berkekasih gelap.oh oh geli okeh.kataku selamba.ya ya takde nafsu sungguh i dengan hazimin tu,sila la gosipkan i dengan lelaki kacak dan macho yang lain ya.whoh!hotnya!berapa kali la nak i cakap yang i dengan hazimin itu adalah kosmet yang gilos cam chibi maruko chan dan detective conan yang sesama men guli dihalaman rumah mak bedah ye.bukan skandal ye-bukan bukan.ye kami cam belangkas lekat ngan gam UHU tapi bukan ade perasaan ghairah ya.hoh. (kan i dah cakap yang cikgu2 induksi neh cam sekumpulan orang sakit otak yang suka wat gosip bodos lagi murahan cap katak macam ni.i taula i hot tak payah la nak gosip melampau-lampau.ouchhhh!)

Dan dan satu lagi nak bagitau (macam la ada orang nak tau) hahahahh, i sekarang dah pandai main sudoku atau sukudo (kata oat-kehkehkeh) dulu sumpah tak minat men sudoku rase cam bengong berlagak cam cool men2 dengan angka last2 jadi minat coz kena sumpahan bersumpit oat la ni (gilos kau oat aku bazir dekat rm50 beli buku sudoku-sibet kau) pastuh terpaksa plaks mintak tunjuk ajar ku sifu ngan mahaguru hazimin (lagiks skandal ku-kata orang) hazimin garang nak mati i rase cam tertekan habes menuntut ngan die tapi last2 jadi pandai cam genius plak walaupon nak complete kan yang level novice pon amek mase dekat nak sejam-bapak punya lama.hahahh.akhirnye berjaya gak.harus sumpah rase bangga.ngeeee... (oO-,)

Malam ni ader grand dinner-benci la.i nak study tok exam esok pon tak bleh.bongok ka buat grand dinnner night before exam?sumpah mengong cam escargot! Jadi sekarang neh rase tertekan sket nak shuffle dalam bilik pon cam tak kondusif coz bilik hotel cam agak sedikit kecil plaks.hohohh!

Nak tido la jap sambil tunggu turn mandi.hahahh-cam kena beratur lak mandi padahal i yang malas mandi sejuk gile!kecut tulang temulang saya! Malam ni nak pg dinner lagi pulak harus bersolek tahap tak hengat dunia!hahah.... (walaupun muke bila dah solek cam heroin opera cina jek-aahhh aku pedulik hapeee!)

p/s: tak sabar nak balik!



2 comments :

CIK BANANA YANG NOSY said...

cikgu nie bijak betol merepek...
bagai chibi maruko chan bermain guli dengan detektif conan???kah8

*tak pernah terpikir pulak aku perbandingan tuh*

.BUNGA. said...

haih-merepek tak perlukan kebijaksanaan thats why ia dipanggil merepek-gagagaga... ;p