Saturday, April 18, 2009

Saya Happy Sehingga Tidur Pon Tersenyum Walaupun Penat (oO,)

malam pertama di kursus induksi bukan sesuatu yang cool dan harus dibanggakan okeh.itu sangat bosan dan lebih bosan dari tunggu bas ekspress time hari raya kat pudu nak balik kampung tapi bas sangkut takleh masuk dock pasal sesak sangat.ape kau merapik neh setannn!eh eh jangan cakap macam tu la.tak baik.maaf ye semua (oO-,)


naseb bek bilik hotel sangat best,selesa cam tak hengat,then rumet plak cool nak mamp*s cam apetah.whohh bersyukur habesss!then lagi nikmat coz kursus neh jumpe plak kosmet2 dizaman kegemilangan teslians UPM batch 03/07 iaitu incik hensem ala ala mawi encik janggut aka hazimin yang ensem cam hape dan miss shameela yang suke senyom cam kerang basi eh busuk tapi mereka semua penyeri hari i kat sini.bersyukur ok.tadah tangan mari ucap syukur pada illahi! (oO-,) kami bertiga pon dah bley buat situasi sangat cool dan havoc dan hollywood ala ala cam budget bagus buat perangai budak2 tesl yang mudah dibenci orang sekalian.muahahaha!~


ok ok.in short.i takde masa nak hapdet panjang berjela-jela.jap lagi mahu titon ya.mengantok dan sangat rindukan tilam best bau CK dirumah dengan husband hensem disebelah.ohokhok.


ok-nak ucap thanks kat cik rumet yang cool dan bergadget coz bawak celcom broadband!hoyeehhhh anda sangat bagus!tabik spring!toink toink!!~boleh hapdet blog kalau sempat! yeayyyy!


.kepada peminjam awan guling,sila pulangkan ditempat parking dan bayar duit sewa+parking kepada pakcik samat yang bertugas.

5 comments :

nadxoxo said...

bagus bagus bagus. bende bosan bertukar jadi happening. harap2 esok happening juga :)

.Anna. said...

hohoho.sonoknyee diee.nanti upload gamba kat hotel ekk.mesti chantekk! ;)

.Anna. said...

hohoho.sonoknyee diee.nanti upload gamba kat hotel ekk.mesti chantekk! ;)

.BUNGA. said...

nad-aminnnnn mintak2 laaa...tapi neh dah start bosan dah nehhh-huhuhuhuhu ;p

.BUNGA. said...

anna-tak bawak dslr!! bawak camera ngok ngek jekk-hukhukhuk