Tuesday, April 28, 2009

.......sayu.

....Terima kasih Hazimin coz susah payah bagitau penghulu,datin,biro kebajikan(yang lembab nak mampos tuh) and biro pengangkutan (yang cam sloth punyer tahap kebengapan) pasal keadaan kesihatan aku yang tak stabil ni and terima kaseh coz sepanjang hampir nak 2 minggu neh kau tak pernah miss amekkan kueh tiap2 kali time minum pagi.touching gile neh.tima kaseh hiburkan hati aku sepanjang aku demam neh dan time kaseh coz jadi reporter aku time majlis maulud tuh.time kaseh drivekan aku ke McD semata nak cari bubur.
Oat-Time kaseh coz hantar aku pg kenet time aku sakit teruk that day, time kaseh picitkan badan and tengkuk aku.time kaseh temankan aku pi cari bubur kat McD.
Nik Hafiz-time kaseh bg pinjam keta,time kaseh hiburkan aku sepanjang aku demam.time kaseh belanja aku tgk citer hantu.
Acca-time kaseh tapaukan makanan tok aku time aku saket that day.
Dila-Time kaseh masakkan air tok aku.time kaseh tahan telinga coz aku berdengkur hari-hari.time kaseh bagi aku nasehat soh banyakkan bersabar.
Time kaseh semua.serious shit aku tengah nanges ni...

2 comments :

| kunyit a.k.a. eus | said...

lor.. moga cepat sehat yer bunga! uhu..

.BUNGA. said...

haih-mekasehhhh... oh oh hampir sehat neh-dah boleh leloncat dah neh.. ngeeee ;p