Sunday, May 31, 2009

Adik Pun Nak Tumpang Femes.Tsk

ye-la ye-laaaa.sebagai memenuhi permintaan my lil'sis (cheyyy trick kau buat nada suara mcm ini ada-lah wish kau kat dying bed adalah sgt berkesan.cilakak!) beliau naaakkk se-sangat jadi model ber-bayar i (wtf!adik sendiri pun mintak payment!pftt!dem!) so inilah hasilnya. banyak lagi sebenarnya.sumpah kau nak femes dalam blog aku?boleh-blah! whhooh. jangan kutuk.puji melambung takpe.owh nampak sgt i ni gila puji pujian.ish.ada ke begitu.tsk.

enjoy!

(owh ya.she's still single.dia tak memilih.hambek kau.promote lagik!)










lokasi : sekitar banglo lapan ratus tingkat kepunyaan mummy daddy i.

kotak ajaib: Nikon D60 enjin turbo.

busana: wardrobe sendiri la... shawl pun pinjam i tuh!tsk!

12 comments :

.Anna. said...

saling tak tumpah!

;)

banyak ke kene bayar tu? heee

nadxoxo said...

sejibik ngan kakak dia laaa!! :P

:: Miss Naddy :: said...

oit adik ko spesis ko la..makin cantek..errkkk mana bli tudung itu??mahu jugak laa..huuuu serius zura da pandai bergaya..uhuhuhuh

.BUNGA. said...

anna: haih nih yg tak puas hati ni.patotnya ayat yg betul ialah "ehhh...knp kakak dia lagi chantik?"
tsk.

whohhh bayar banyakkkk!kopak!hahaha.takdelah. bayarannya ialah membuatkan dia sebuah blog.hohoh.

nad:sila refer komen mula mula sekali di atas.whohh! ;p

naddy:aku beli kat shawlslawa.blogspot. kalau tak silap.lupe daaa.hihi.haih?pndi bergaya?bagi kredit kat image consultant dia.hohoh ;p

Stevie said...

Hoho, bes kan ade model?
Adik saya enggan pose untuk kakaknya yang cun lagi comel ni. Haha!

Teacher edit gune ape yek? Saya nak beli software la

.BUNGA. said...

kalau dia 'enggan' u paksa jek!hahahaha!ikat dia dengan tali!whohhh!dah mcm mobster plak!kikiki :p

edit guna photoshop cs4 bebeh :)

beli yg ori steve,i punyer cetak tutttt.tsk.

PrinZe_AcaP said...

wahh..chumel2..ahakZ ! taon biler nak kenalkan ngan acap..hehe//

.BUNGA. said...

peh peh peh...
ada hati tu.tsk
ni amik hati akak die dulu...
heeheheh :p

PrinZe_AcaP said...

hahaha// akak dye da berpunyer lorh..
kang nti kene hambat ngan kayu dgn tuan bwu padan muke acap..haha//
acap nak adk miss jep..lalala~

.BUNGA. said...

hohohhhhh!pandai la kau capppppp!

:p

Giler Graphic said...

bestnyer tudung.. beli kat mana?
hee;p

.BUNGA. said...

beli kat online blogshop :)
yiiii...tapi sudah lupa! aitseh!

huuuu....