Thursday, May 28, 2009

Benda Benda Best Dalam Dunia Tsk Tsk..

OMG!! Comel sumpah fluffy habes!

Tengok tengok! Sila cakap u guys jeles sekarang. Comel-kan teddy ini. Heee... ini-lah bagusnya jadi chekgu.ada je kejutan yang i dapat.haruslah buat muka terkejut and terharu bila nampak ini di-atas meja. Comel. Sumpah sangat comel. Ya ya.benda benda comel haruslah berada dengan orang orang yang comel juga. Okeh okeh.vain. jadi kalau rasa nak muntah sila-la muntah sekarang. Tsk tsk tak bagi can langsung!

TERIMA KASIH AFIF AZREEN KALAU I MUDA LAGI SUMPAH I AMEK U JADI SPARE-PART I PASAL U HANDSOME DAN TOUGH.

Balik dari skool agak lambat. Ada meeting LET yang macam haram punya lambat. Annoying. Bukan best pun dengar big bro membebel pasal marking SPM paper. Muntah muntah okeh. Tapi harus-lah muka buat macam interested gilos siap tanya soalan itu ini siap scribbling something on the paper macam taking down note padahal tengah buat gambar vavis.owh owh. Each time nak menguap buat buat macam tengah gelak gelak. Pffftttt whore.

Pas mandi and solat rasa cam dapat hidayah coz rasa extra rajin sampaikan mummy (geli!) soh makan pun siap buat muka sombong and kata ‘nanti jap ah mummy, i nak MENJAHIT’. Ye ye u guys tak salah dengar la. I menjahit okeh.jahit ribbon kat shawls.whohh bangga bangga. Coz tengok la hasilnye! Ngeee... so sapa yang penah kata i tangan bangku sila sepak muka anda sendiri sekarang. Mummy i tailor cam femes okeh okeh jadi harus la i ada bakat itu.bluwekkkk.



TENGOK teddy i pon pandai tutup aurat.tsk


TENGOK TENGOK polkadot babe.sumpah lawa la.aish.

Then rasa ngantoks pulak.tadi ingat nak layan wonderpet jap.tapi ah rasa cam effing idiot plak nak layan wonderpet (boleh pulak hamster sama besar dengan itik.wtf) so rasa cam nak makan then nak tido.barulah perut jadi boncet.boncet kan seksi ini time.sexy whohh.hahahh.terasa betol sesapa yang wajib terasa.

p/s: ngantokkkk....

10 comments :

Stevie said...

Oh, teacher,
Dah len dah blog teacher....
Huhu...
Benci gile pasal telepas manyak mende-alah.....

.BUNGA. said...

whohhhh my baby bean is backkkkk! ;D
miss u like hell laaaa....

hang dah balik cni ka... awat tak habaqqqq (sounds like pftttt!)

going to LONDON or PARIS??? (wtf!!!) bring me along!!!! one more thing jangan bawak virus dari luar okaihhhh!!! ;p

blog anda tak boleh di-komen. mengapa??? tensennnnnnnnnnnnnn!

Stevie said...

Huh??? Yeah???
Ok, nanti saya lihat

Stevie said...

No teacher,
London AND Paris.
Not for shopping though :( :(

.BUNGA. said...

LONDON [AND] PARIS!!!

wtf!!!!!!!!


i hate filthy rich kiddo!

s.u.e.m.r.f said...

kt bunga. jht ribbon kt shawl 2 gune ribbon ape? bli kt ne?

.BUNGA. said...

owhowh jahit pakai ribbon kain.jgn pakai ribbon kertas/ribbon lukis.hahahahaha.beli kat kedai hadiah+parkson pon ader... ;)

lily said...

hai..k.bunga!!
kt fariza {mst cam x egt kan..hehe..xpe..kwn2 kat fs..hehe}
da lme x tgk fs akk then ternmpk plak de blog n trase n tgk..
skali tgk..ngaaa..
jth rahang bwh jap..
coz..sgt santek..n comey n cool okeyh!! heheh

n tbe2 rse n komen ble tgk psl shawl nih..hehe..
santek la wat ribbon cenggitu..
nk jugakkk!! hehe..
wat kat shawl palin yg biase 2 eh?

.BUNGA. said...

a'ah buat kat shawls plain biase jek.. hihi... :)

ingat la mana pulak tak ingat!~ :)

lily said...

owh..egt ke??
TSK TSK..trharunye..;')