Wednesday, May 27, 2009

Haihhhh La Bunga....


Tengok budak eh eh budak kah?errr... tengok budak yang bukan budak bunga ni! baru minggu lepas nyanyi lagu "kami guru malaysia" minggu ni dah tak insaf lagi!hoi hoi paper esei melambak lambak merayu rayu dan bergolek golek mintak di-marking tetapi beliau dengan gembira-nya bermain main HTML code dan widgets!jahanam la lagi blog beliau!tampil dengan gambar burung 3 ekor (apakah maksud ter-sirat disebalik penempatan burung terbabit??) lepas tu besok sumpah harus bising bising kat bilik guru dengan ayat "tengok ni eyebag kita sampai hitam hitam ni,malam tadi tido lambat tau sebab marking paper..."siap lagi pulak buat muka sedih sedih minta simpati kot kot ada yang sudi belanja makan.


p/s:ada yang pernah kata "bunga,kalau kau ni bukan jadi chekgu kau ni dah sah sah jadi pelakon wanita terbaik anugerah bintang popular ke-18!--tatau ah perli ke ape...

6 comments :

:: Miss Naddy :: said...

bunga sengal..cam kanak2 ribena..errkk...bukan2 kanak2 ribena yang mcm bunga..hahahah naseb bek la izal sgt dewasa..jadi xde hal nk jaga budak bunga ni..haihh..eh we r now 26 kan??hahaah ade kita peduli??hahaah mari kita bikin huru-hara!!! hahaha

p/s: aku semakin nakal..adakah itu tandanya aku sudah berubah??hahaaha tiada lagi istilah "segan yg amat..dan diam walaupon tak puas ati"..hahhaaaha

amilqa I atilna said...

alahai joyah,,jeles mak tgk ko nih,,ader jer masa duk ngubah layout,,mak nih,,duk main itam tuh dari jepun tonggek sapa la ni,,haish,,jeles2,,;p

.BUNGA. said...

Naddy-bagusss bagusss tak payah kau nak jadi 'the old naddy' yg jadi door mat jekkk... pegi pakai balik u punyer tanduk... mari kita jadi hornbill (sumpah cam nak tunggu ayat 'mari kita jadi setan'-hahahahaha) eh eh eh dah dah jangan biar org used us okeh okeh... mari kita jadi seperti di upper six dulu! yeayyyy!

.BUNGA. said...

qima-bukan ade masa pon-ni namanya sengal takde keje nak buat-hohohoho-last last tido lambat and mata dah macam rakun dah!

nadxoxo said...

layout baru comey!! suka suka!

.BUNGA. said...

nadxoxo tengsssss... ;p