Hari Emak-Ku Yang Best Dan Cun Gilosss!

whohh... air liur dah bertempiaran nehh...

gile patotlah i cantik dan hot,tengok lerr emak i yg hot-anggun pehh pehh!


I nak jerit jerit sikit boleh?dan jeritan hikmat ini ditujukan kepada semua emak emak cool kentang di dunia ini especially untuk datin paduka latifah binti juaher merangkap emak i yang gojes habess. Haha haruslah i puji mak i occayhh kang mak i mogok tamau bawak i jalan jalan naik motor skuter retro kang... (Oo,)

Okeh? Ready?

“SELAMAT HARI IBUUUUUUUUUUU!”

Kohh..kohhh...kohhhh...(sakit tekak!)

Malam tadi kami se-family dinner together together sempena meraikan hari emak-so encik husband telah dengan rela hati lagi mithali masak untuk kami (ya-kami itu merangkumi i sekali taw-so dapatlah dirumuskan disini bahawa i tidak menolong beliau memasak.hee.)

Encik husband telah memasak nasi minyak+ayam masak merah+rojak nenas+air tembikai laici+jus oren (nyum nyum nyum!!) and daddy plak selamba cool je donate sate and i plak of coz la buat perkara paling mudah sambil bersiul-iaitu tugas utama lagi penting=membeli kek.kek pilihan lagi berkhasiat-black forest.

Owh owh emak sangat gembira okeh.dan i telah mem-presentkan emak carnation-pink sebagai lambang kaseh sayang cinta mati i kepada wanita paling hebat sepanjang zaman.i love u mommy!

Sumpah i sayang u and i rela buat apa jek untuk u! Mmmuah muah muah!

Selamat hari ibu-lagi sekali kepada emak yang teramat superb dalam hidup kami-sailormoon berempat ini.

Lotsa luv.

Bunga.



image

2 comments

~ SueHarriz ~ said...

hey yatt. ko kalo x wat aku gelak, xleh heh..???? air liur bertempiaran..??? aku gelak gilosss..! mencis kos..!

Cik Puan Bunga said...

errr... habis,kalau tak bertempiaran nak guna perkataan ape?gila janggal la mengguna bahasa melayu (buwekkk-muntah mayat katak!)