Sunday, May 10, 2009

Hari Emak-Ku Yang Best Dan Cun Gilosss!

whohh... air liur dah bertempiaran nehh...

gile patotlah i cantik dan hot,tengok lerr emak i yg hot-anggun pehh pehh!


I nak jerit jerit sikit boleh?dan jeritan hikmat ini ditujukan kepada semua emak emak cool kentang di dunia ini especially untuk datin paduka latifah binti juaher merangkap emak i yang gojes habess. Haha haruslah i puji mak i occayhh kang mak i mogok tamau bawak i jalan jalan naik motor skuter retro kang... (Oo,)

Okeh? Ready?

“SELAMAT HARI IBUUUUUUUUUUU!”

Kohh..kohhh...kohhhh...(sakit tekak!)

Malam tadi kami se-family dinner together together sempena meraikan hari emak-so encik husband telah dengan rela hati lagi mithali masak untuk kami (ya-kami itu merangkumi i sekali taw-so dapatlah dirumuskan disini bahawa i tidak menolong beliau memasak.hee.)

Encik husband telah memasak nasi minyak+ayam masak merah+rojak nenas+air tembikai laici+jus oren (nyum nyum nyum!!) and daddy plak selamba cool je donate sate and i plak of coz la buat perkara paling mudah sambil bersiul-iaitu tugas utama lagi penting=membeli kek.kek pilihan lagi berkhasiat-black forest.

Owh owh emak sangat gembira okeh.dan i telah mem-presentkan emak carnation-pink sebagai lambang kaseh sayang cinta mati i kepada wanita paling hebat sepanjang zaman.i love u mommy!

Sumpah i sayang u and i rela buat apa jek untuk u! Mmmuah muah muah!

Selamat hari ibu-lagi sekali kepada emak yang teramat superb dalam hidup kami-sailormoon berempat ini.

Lotsa luv.

Bunga.


2 comments :

miszchaon said...

hey yatt. ko kalo x wat aku gelak, xleh heh..???? air liur bertempiaran..??? aku gelak gilosss..! mencis kos..!

.BUNGA. said...

errr... habis,kalau tak bertempiaran nak guna perkataan ape?gila janggal la mengguna bahasa melayu (buwekkk-muntah mayat katak!)