Wednesday, May 6, 2009

Hati Saket (Aouchhh...)

Tolong la bebeh,jangan la fitnah sana sini.tak baik kau buat macam tu.apakata kau direct je pegi kat die dan cakap je depan muka die-bukankah lagi afdal dan berhemat?

Aku kesian dengan kamu berdua.dahlah due2 pon muke pecah rumah ala ala muke jual timbang kati pon tak laku,ada hati pulak nak melaga lagakan orang.sila bawak bertaubat.

Aku tau kau baca blog aku.hambik kau sebijik.

p/s: kita dah cukup besar untuk tahu yang dosa memfitnah dan mengumpat itu ibarat makan daging saudara sendiri.ke kau tak faham faham? Nak aku ketuk kepala kau pakai hi-heel mahal aku?

4 comments :

bubbye said...

haih..
insan2 kekurangan kasih sayang mak minah mmg cmni..suke laga2kan orang..
ketuk je ngn hi-heels mahal anda itu.saya sokong!!

| kunyit a.k.a. eus | said...

uikkss.... kamo garang yer BUNGA? kecot ako bile baca n3 ni.. :D

.BUNGA. said...

bubbye-bukan kekurangan kaseh sayang nehh-neh namanya kurang pendidikan neh-hahaha maka disinilah peranan guru diperlukan seoptimumnya-chehhh hehehehe ;)

errr... nak gak ketuk ngan hi-heel mahal-tapi takut hi-heel rosak plak-kikiki

.BUNGA. said...

eus-i memang garang semulajadi-cume buat2 manje jek selama neh-chaisttt geli geli! wek wek-hahahaha... ;p