Thursday, May 14, 2009

Longkang-Nya Mulut Saudara (18SG)


-annoyingnyer muka engkau [tanpa tapisan sirim]-



Kehadapan Engkau (i nak letak nama engkau yang betul,tapi taknak la nanti sia sia pulak engkau glamer tak pasal pasal.)

Engkau,
i ketandusan betul memori berkaitan engkau.mengkin sebab engkau membesar sebagai kanak kanak yang kurang bervitamin dan kurang kasih sayang dari jantina berlawanan, maka engkau sipi sipi je duduk dalam memori kanak kanak i yang bahagia.

Engkau,
Walaupun i ala ala tak kenal engkau sangat lagi pulak tak berniat sungguh i nak kenal engkau dengan lebih mendalam,tapi i tau yang engkau suka update kisah kisah hidup i.mungkin engkau mengagumi i secara senyap.maklumlah,i kan hot dan fabs.kesian sungguh dengan engkau.

Engkau,
I kalau boleh taknak bagitau kat semua orang macamana payahnya engkau nak dapatkan aweks aweks bagi mengisi kekosongan dalam hati engkau.engkau tak hensem.engkau cekeding.engkau cuma layak dijadikan hiasan dinding makmal biologi kerana struktur badan engkau tak ubah seperti fosil dinosaur dizaman purba. I bukan mengutuk engkau.ni namanya i puji engkau secara ikhlas.baek sungguh hati i ni.

Engkau,
Zaman kanak kanak engkau memang gila tak best.engkau ingat tak macamana takutnya engkau nak pegi sekolah sebab takotkan misi-engkau takut kena injek?then budak budak lelaki semua taknak geng dengan engkau sebab molot engkau macam joyah,lagi pulak engkau tak pandai main bola,diorang rasa tak cool nak geng dengan engkau.jadi pilihan terbaekkkk punya yang engkau ada adalah ber-sekongkol / ber-geng dengan kaum hawa. Engkau develop engkau punya skill bermulut-longkang dari situ la.engkau ingat tak?

Engkau,

I tak pernah jumpa lelaki mulut busuk macam engkau.i kagum dengan kebolehan engkau bawak mulut engkau yang muncung tu ke sana sini,mungkin engkau rasa engkau macho berperangai begitu mungkin?serious,kalau i jumpa engkau ditengah jalan,mungkin i akan melanggar engkau dengan sengaja dan tanpa was was.

Engkau,
Mari sini i bagitahu engkau,i memang menyampah habis tengok muka engkau atau dengar nama engkau,bukan sebab i menyampah kat budak budak tak hensem maka engkau pun mendapat nasib yang sama,heyyy kadang kadang i date jugak dengan budak tak hensem coz sometimes mereka funny, artistik dan cool habes.berlainan pulak dengan engkau.engkau sudahlah tak hensem,mulut engkau mengalahkan mulut makcik gayah dan pendek kata i memang tak berkenan habes nak memetik engkau sebagai adik ipar apatah lagi sebagai atuk tiri.faham sudah ranking apakah engkau dihati i?

Engkau,
Mungkin sekarang engkau bergelak ketawa menjaja cerita panas lagi sensasi i.ya ya.i rasa semua orang pun dah sedia maklum.i memang menantu pilihan ramai.ala ala rebutan ibu ibu dan bapak bapak.dan mungkin jugak engkau sedikit kecewa kerana i tak memilih engkau sebagai suami i.lantas engkau menyimpan rasa tak puas hati sedangkan jauh disudut hati engkau,engkau memang cinta mati kat i.hehe.kantoi!.

Engkau,
Lagi sekali i nampak engkau cuba nak membuat drift bodo dengan kereta merah buruk engkau tu (apa-engkau ingat kereta engkau tuh optimus prime kah?) i tanpa segan silu akan baling batu bata kearah frontal lobe tengkorak engkau.dan kalau lagi sekali engkau menjaja cerita i yang hot dan sensasi itu, i akan pastikan tulang belakang engkau akan berbentuk reben.

Salam sayang,
.perempuan cumel lagi ayu.

8 comments :

mizz annie said...

huu..saba kak bunga saba..
'engkau'tu mesti spesis yg suke bwk mulot sane sini kn..
eyy, menyampah tol org mcm tu..

:: Miss Naddy :: said...

oit jantan ni aku kenal ni weh..hahahaha mulut joyah ek..ade ciri2 weh..dr dulu kan..hahahah mcm x layak kan bile tau keje die skrg ni..oo ni la ek kete merah yg ko maksudkan..ok2..sila langgar die..aku tlg tgk k...

~kpd sesiapa yg suke bw mulut..engkau mmg jahanam..engkau mmg spesis binatang haram yg patut dijauhi..tlg la jaga diri tu sendiri..x yah sebok2 nk jaga n jaja cite org lain..kalau kene muka sendiri ..bau ko tau..aku tgu mase itu..sial!!~

kalau ade sape2 rase aku ni kuang ajau..sila kn tampil..ade aku kisah..??? jgn nk susahkan hidup kawan aku ni k..tlong ek..

.BUNGA. said...

mizz annie-yup yup tepat sekali... kalau pompuan yg buat-rase cam owh boleh layan lagiks-neh kalau dah lelakiiii-rase cam WTF!!!

.BUNGA. said...

miss naddy-lately neh die buat lagi-lagi dasat tau-aku rase cam nak sepak sepak jek bumper keta burok die tuh,aku doakan seksok anak cucu die dapat naseb yang sama-baru la die rase-aku geram tahap nak cucuk cucuk mata die dengan pensil!bole tak?

Miss Fira said...

oh..pn bunga..saye memahami perasaan anda..kerane saye kah anda menulis begitu?saye hanya mahu tahu kebenran sahaja..saye juga tidak suke orang yang di maksud kan..tp yang plg sedih mungkin dia akn menjadi sebahagian dr keluarga saye yang bebas dr mulut jahat..

mood:rase bersalah kerane bertanye..:(

.BUNGA. said...

owhhhh kamu yang comellll ;))

hey hey tak perlu nak rase bersalah occayhhhhh... ;p

dia memang dah zaman berzaman ber-mulut begitu dan dah zaman ber-zaman sentiasa jekkkk nak wat taik ayam dengan akak.. :)) cume geram giler coz die bleh plak couple dengan anak cikgu yg paling akak salute and agak rapat dulu dgn akak dan die masih dgn mulut yang tak cool itu...haihhhh

Miss Fira said...

dia pun pnh ckp something yang wat kn kte terase hati..dia ckp mcm la kte ni bdk jahat yang suke merayap..:(

selalu terpk nk sabotaj kereta dia..hahaha..

.BUNGA. said...

meh meh meh kita bergabong tenaga dan mem-penyekkan keta dia!ahahahahaha

;))

wink-wink

;p