Sunday, May 17, 2009

Perasan Comel (oO-,)


whohhh... sila lah akui bahawa layout yang paling howtttt dan comel dan gojes-test sedang dalam pembikinan!

whohohohohohoho!

3 comments :

Genie said...

boleh sangat kalau u nak bagi 50sen kak bunga. nak i letak num akaun?? hehehe..

tu lah kak bunga. bagi jini kan, yg tak de kawan sangat, n malu nk berkawan ni, blog la satu2 nya cara nak lepaskan perasaan, tapi ada je manusia yg tak gheti nak faham. kalau kita tak tulih nama dia pun, dia kata kita mengata dia. benci la orang macam tu, kak bunga kan?

pas tu, boleh dia cakap, kalau nk tulih mcm tu kenapa tak private je blog. benci la orang yg tak gheti teknologi ni kak bunga kan?

kak bunga, sori la saya tgh emo.

ehehehehe..

Genie said...

eh luper pulak,
blog u hot okee. i likeee the new layout.. hehehe...

p/s: i dah komen 2. so accumulated fund = rm 1. hahahahaha...

.BUNGA. said...

tulah genie kan kan kan menyampah sesungguh dengan spesis orang begitu.. hokhokhok...

;))