Saturday, May 9, 2009

Pissed Off!!!




whohhhh! i teramat marah!! baru je settled customizedkan blog 3 orang then tangan plak gatal nak customizedkan blog sendiri last-last hilang semua benda!!!!!




arghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!




(padan muka)

6 comments :

Miss Fira said...

hohoho..slh satu blog tu cmfem kte pnyer kn..thanx sgt..lawa ok..;)

.BUNGA. said...

kikiki yup yup-gerammmm jek akakk-naik berpinar mata nak settle kan semula blog neh-hohoho-dan kepada kamu ya si chumel jgn gatal2 tangan lagi yaaaa... heeeee ;p

Dreamer said...

haha..jgn marah la cik bunga..hehe..comel la cik bunga ni...mcm sengal pun ada..hehehe~ tapi lebih cikit cumel kot..hahaha~ dah costum..yang lama kasik salin dulu maaaaa~

.BUNGA. said...

aiyaaaakkkk cakap i sengal pulakkkk!ambush kamu disekolah berhampiran!hahahaha-tunggu aaaaaaaaaa!

riri said...

sygg, blog i bile nak custom kan? nak jgk comel camni. pls! pls!

.BUNGA. said...

eley eley eley cik riri-perlikah? ;p blog die dah ceria ceria tom tom bak lagi nak i customize kan untuk die-hohoho-meh meh cium pipi kiri kanan baru i watkan-hahahahaha! ;p