Tuesday, May 5, 2009

Qima Dengan Selambanya Telah Men-Tag Saya!


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

qima-- kawan maya i yang sweet cam lollipop perisa strawberry-pastuh suke posing2 maut pastuh happening cam apetah pastu suke tgk mate die yg sepet tuh pastuh die sgt disayangi oleh kengkawan beliau.pastuh die suke sgt bagi tag pastuh nanti ade mase nak dating ngan die! (oO-,)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

haihhssss-bersedialahhhhh 10 fakta bukan auta dari saya si pencinta pink sejati! ;D

1. suke warne pink walaupon dah tua dan rase cam dah tak layak nak menyintai warne pink like owh gelinya org tua neh berbaju pink-tapi i dun care! hohoho!

2. suke tgk lelaki hensom then mulelah nek menggedix cam orang single padahal dah kawen then perasan gojessss-kikiki!

3. suke giler kat tom hanks dan pernah berangan-angan nak jadi wife die owhh sungguh childish saya ini-hohoho!

4. suke lukis kartun especially kartun2 pasal kengkawan-hohohoho.

5. suke gilosss kat apple juice.rase cam cool giler kalau dapat minum apple juice sambil bersantai tepi pantai melihat lelaki2 bertubuh sasa sun-bathing!hakhakhak!

6. suke giloss update blog tanpa memikirkan adakah orang nak baca cerita2 i yang mengarot dan tak ilmiah langsung nehh-hokhokhok.

7. setia pada cinta-yup yup.tak tipu-huhuhu

8. tak suke tengok kebodohan orang pandai.cemana tuh ek?ermmm understanding stupidity among brainies.haihhh.

9. suke kat objek bulat,corak bulat dan ape2 saja yang bolat bolat! ;)

10. borosssssssssssssss! ;p

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog

suemrf.nadnadzira.nadxoxo.genie.suesuezen.yna si gebusssss ;p.-- sile buat dengan segera yahhhhh! ;p

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".*

yayyyyy-dah siapppp! hokhokhok!

5 comments :

amilqa I atilna said...

hahaha,,tq,,tp kan,,bila eh mata nih sepet,,rasa besar dah,,,;p jom2,,kita dating ramai2..;)

.BUNGA. said...

hahahaha-qima tak sedar diri-mata dah sepet takmoh ngaku!kikikiki-meh ahh datin' sampai pensan! ;)

s.u.e.m.r.f said...

k.bunga tag kite?suemrf 2 tade org laen kn? aduhh tharu bangat neh.mwah!!

.BUNGA. said...

yeee sue sayangggg kamulah itu ;)

Genie said...

thanks kerana mengetag..

nnti kiter buat yer..=)