Sunday, May 10, 2009

Wahai Girlfriend Ku.

Pelik. Jauh hati.

Tu yang i rasa dengan seorang girlfriend i sekarang ni.

I bukan suka suka jiwa hati retro i nak buat u susah atau sesaja men-susah kan u.

Love,
Bunga.

8 comments :

:: Miss Naddy :: said...

i hope its not me that u r refering to syg..huuuu

if aku la..im so sory..aku bz ngan konvo n kursus ni..huhuh x reply msg ko...

muahx!!!

ynadona said...

apekes nih?

ekino said...

nape?

rilex lah..

:)

.BUNGA. said...

naddy-ye ye ye!

aku majuk ngan kau!

:: Miss Naddy :: said...

alaaa aku ke sebenarnye ni??alaaa sowy la..huuu eh serious shit weh aku mmg x kisah weh..anytime...bile2 pon xpe..aku cume tanye je la..ko i mcm x kenal aku laa..huhuhuh meh cini..aku bagi hug..huuuu weh yat..sory k..luv u..weh mgu depan aku balik aku blanje johhny's k!!! mau x???

.BUNGA. said...

ko laaaa...sebab u i jadi tak best tau menjalani hidup hidup-owhhh terasa sayu dalam hati bila gf ku lari meninggalkan ku! ;( okehh okehh sila hug aku dengan segera! dan joni itu memang membuat aku jadi tak majuk! sayang kau double double! :)

:: Miss Naddy :: said...

hahaah meh sini aku hug...sory la ek wat hari2 yg ko lalui x best..hahaah actually aku bz sket...hmm tlg syed settlekan hal die..die da dpt scholarship tu..so tgl tgu amik IELTS je..if lulus..so trus fly..hmm die dpt wat degree eng in aircond kat indonesia..huuuu memula dpt kat australia tapi kptm tukau laa..hahahaha..huh aku org paling nebes..tiap ari nges..ngis sbb brsyukur,happy tapi agak sedih..akn ditinggalkan..hmmm...aku da kurus..x makan pil pon..hmm..sgt2 bz..mcm aku lak yg nk study..huhuhuh

.BUNGA. said...

waaaaa!congrats congrats!!!! so-cecepat la tunang or nikah before syed fly! indonesia ceweknya ganteng ganteng sih!