Cium Meh!!


Whohhhhh! Rindu-nye rindu-nye!!! Rindu!!! Mwahhhh mwahhh mwahhh pada semua semua!!! Whoohh 5 hari sudah tidak merepek-kah dalam blog tersangatlah menguji minda dan perasaan dan kesabaran dan turut menguji kesabaran encik zul iaitu si-pe-repair lappy yang ku-sayangi ini. Sumpah encik zul mesti cam rasa nak hantuk kepala kat dinding ala ala head-banging coz dapat customer yang pot pet macam i neh.heee.. (sambil senyum senyum comel) encik zul hebattttt! Sekarang lappy-ku bebas jangkitan virus!yayyyyy!

Dan dapat ber-blog rambu ramba semula dengan korang semuaaaaaaaaa!
image

14 comments

Hazirah Barakbah said...

oh padan mnyepi lappy dirasuk virus ape? hehe..saye rindu mahu baca celoteh cik puan bunga neh!

Nadiah Suhaidi said...

tahniah dan selamat kembali ^^

Cik Puan Bunga said...

shnurhazirah (tgk tgk ku tulis nama penuh mu-hehe)di-rasuk virus virus bodo datang dari pc+lappy chekgu2 disekolah.haihhh-punah ranah duet poket-hohohoho...

whohh-ada yg rindu dengan i punye merepek-kah???owh owh terharuuu! ;)

nadxoxo-tengssss! ;)

Jini said...

haah.patut la kaku aje blog ini bila i datang..hehe..

cantik la layout u kak bunga.mana u cilok ni??? hehe..

Cik Puan Bunga said...

errrrr...tak ingat la katner--cube try tengok kat source ye adik genie ku shayangg ;) ye ye hari tuh kaku-sekarang sudah menggediks semula! ;p

SwEetForEst said...

hehehe..selamat merepek yer.. ^_^

Admin said...

haha~ kak....xsabar tunggu akak nak bebel..hahaha~ tapi kan kak..muka akak ni mcm kool je and lemah lembiot..bila kene counter attack ngan akak, leh mati sakit jantung woooo~ atau pun mati kene serangan buah pinggang...dasat2...xsabar tunggu life akak..best!!!

Cik Puan Bunga said...

sweetforest-hehe tengsssss... ;p

Cik Puan Bunga said...

Dreamer (oO-,) itu adalah satu pujian ataupon satu sindirin bersifat lembut dan sederhana terpuji?hihihihi... lemah lembut yek?neh kalau org len dengar sumpah harus ada yang muntah kuar mayat katak!!! ;p

Admin said...

Tu adalah satu pujian...sebenarnya saya nak cakap yang jangan menilai orang pada luaran. kadang2 org ni underestimate kita, ingat kita ni ape?? suruh sana sini..mengata sana sini...tapi siapa tahu dalam hati kita rasa ape?? rasa oren ada x?? hehe~ saya suka akak mcm ni...muahxxx

Cik Puan Bunga said...

ya ya betol betol... meh i bagi satu tepukan pengakap!!! ;)

yang penting jgn hipokrit! ;)

muaahhhh u kembali!*aitchehhhhh!*

Asyraf Arif said...

hahahaha
xdpt nak bayangkan cmaner miss membebel..
wakakaka!!
pasto tanyer acap nak install streamyx..
hahaha

da ok kew??

Cik Puan Bunga said...

dah okey dah bebeh... u mmg tak ber-fungsi betol! lambat respon! bluwekkk!

Asyraf Arif said...

hahaha// lambat berfungsi kew??wakakaka!! i xpasan laa msg miss..mukan sengaja..mintak mangap yerp ! hehe//