Wednesday, June 10, 2009

Ada Cinta (Tsk.Sumpah Naddy+Andak,Kau Akan Ter-Sentuh)

Ada Cinta

Ucapkanlah kasih..
Satu kata yang ku nantikan..
Sebab ku tak mampu membaca matamu..
Mendengar bisikmu..

Nyanyikanlah kasih..
Senandung kata hatimu..
Sebab ku tak sanggup..
Mengartikan getar ini..
Sebab ku meragu pada dirimu..



Mengapa berat..Ungkapkan cinta..
Padahal ia ada..Dalam rinai hujan..
Dalam terang bulan..Juga dalam sedu sedan..



Mengapa sulit..Mengaku cinta..
Padahal ia terasa..Dalam rindu dendam..
Hening malam..Cinta terasa ada..




AKU SAYANG KORANG SAMPAI LEBAM!

5 comments :

apizz said...

HAHA.
cool.
cinta datang lagi KAH?
ahahah

:: Miss Naddy :: said...

hahaahh sgt suweett la...(harap2 en syed tidak salah faham ye..)

huhuuhuh mcm bgus la muka aku weh..hahaah jadi pasni if ade yg nk wat videoklip tu..haaa da tau da nk cari mana..wakakakakak

luv u yatt...lesbo ek..ko kan mmg awek aku weh..hahaahaha ko x mo upload pic scandal kite ke???hahahaahaha (izal, ni hanya la gurauan shj yer..maaf..heeee)

sayang ko gak sampai lebam!!! hooo

.BUNGA. said...

apizz-jangan salah faham (jangan tangkap basah mereka ini)hahaha.ini cuma slot akasia-mari berlakon videoclip tak ber-gerak.whohhh! :p

naddy:lesbo kau! com molot!haikkkhhh!

pic scandal yang kissing2 kat bowling tuh andak delete! siot tol andak neh!

:: Miss Naddy :: said...

wakakaka sengal la lu..kang ade lesbo lain kang yg minat aku kang ha..naya weh..hahaahah ada ke yg skodeng aku skrg ni??hah kamu..sudah ketahuan..wakakakakka

waa jom ronggeng lagi weh..bw apis jela amik kan gambo kita..hahah ko

.BUNGA. said...

seng-kodeng?hahahaha-merentap jantung sungguh kan?kikiki :p

weh weh apis ada kat umah ea?len kali kita bawak die dan jadikan sbg photog!hahahahahah!