Saturday, June 6, 2009

Apa Kau Ingat AF Je Ada Transfornasi???!

Kalau korang ni jenis manusia yang memahami nescaya korang akan berkata "tsk.kesian kesian kat bunga ni,sekarang ni beliau tentu lagi sedang bersedih.agak agaknya kalau kasi dia rm5oo untuk ber-shopping dia suka tak?" mesti i pon dengan muka sumpah-paling-innocent akan menerima duit itu walaupun first first mesti i akan macham tolak tolak dulu.arghh.kau mimpi aje-lah!

sejak bencana yang menimpa i hari itu, i macham mengalami satu transformasi.hijrah la bak kata budak budak sekolah agama.tapi tak pulak layak kalau nak nyanyi lagu 'maal hijrah' pasal itu lagu adalah peng-hijrahan ke arah kebaikan tapi i punye peng-hijrahan lain sikit.lain banyak.arghhh!selama lama hidup tak pernah mimpi nak pakai nail polisher tapi tadi tibe tibe pulak rasa cam nakkk sgt pakai nail polisher kaler hitam (wtf!~) mengidam ngidam nak pakai.siap macham terbayang bayang aduh cool kentangnya kalau pakai itu kaler!~tsk. tak boleh tak,so tadi macham takde arah tujuan ajak cuzzie pg shopping nail polisher.hambek kau!!
tsk.tengok tengok.cam whore la kau.komen jujur dari cuzzie buat i rase cam nak cekik and stripping kan dia kat khalayak ramai.sampai je rumah terus duduk fokus dan attentive giler dalam bilik sambil kaler-kan kuku (okeh i dapat 'excuse' okeh so jgn bising bising k.pfttt!) then rasa macham bangga giler (walaupun kuku macham serebeh serebeh comot momot toksah cakap ah~)
tengok!~tengok!tsk.baru hidup rasa macham lebih ber-makna.adik i gelak macham orang gile nak mamp** siap dia kata "taulah rambut dah macam org jahat dalam citer gangster cina, nak jugak kau kaler-kan kuku.bg effect ganas nampak lagi dahsyat!!~hahaha" i berfikir fikir nasib la dia adik kandung i,kalau la dia takde kaitan darah dengan i mungkin i akan tamatkan riwayat dia.ah ah.tak peduli!i rasa cool!

ni encik husband tak nampak lagi ni.dia outstation. bayangkan kalau dia nampak?tsk tsk tsk.

20 comments :

:: Miss Naddy :: said...

isk2..kau semakin ke arah kemudaan serta keremajaan ek..ko minum kacip patimah overdose ea???hahaahaha

mmg cool weh..rambut da kaler sgt KOOOOLL (aku terpaksa utk tidak kecilkan ati kau..hahhah), kuku da itam2..hah so tmbah 1 je lagi aksesori, "sangkut beg2 plastik kat pinggang" lalu cari tin..hahaahah (mahap)..hahahah

.BUNGA. said...

owhh sesedap rasa je kau yek.kau mmg menempah maut! siap kau esok! >:(

Rantong said...

Maaf mencelah.
Sabda Rasulullah s.a.w. : “Barang siapa yang membaca surah Al-Waqi’ah setiap malam maka dia tidak akan tertimpa kefakiran dan kemiskinan selamanya. Dan surah Al-Waqi’ah adalah surah kekayaan, maka bacalah ia dan ajarkan kepada anak-anakmu semua.”

View Profil: Rantong™

ynadona said...

woo..dahla entry macham tajuk i punyer, pastu kes same cam i punyer jugak woh.i pon penah pakai inai yang black henna untuk rambut tu kat kuku dem cool tyme tu rasa nak ter-emo gothic memang i liike giler kuku itam camtu beb sekali inai tu tahan giler ber-abad baru nak luntur terus pergi mane2 ade je pakcik tgk kuku i macam eiyark..kotornya kuku hitam wtf!!!

.BUNGA. said...

yna???!samakah?whoh match made i heaven!~heee... naseb bek u dan i dah berpunye...ngeee~tah la sejak rmbut warna karat ni rase cam ader bibit bibit ganas!ahahahahahah~

.BUNGA. said...

rantong?errr....

SyafiQ said...

dik i gelak macham orang gile nak mamp** siap dia kata "taulah rambut dah macam org jahat dalam citer gangster cina, nak jugak kau kaler-kan kuku.bg effect ganas nampak lagi dahsyat!!~hahaha"

adik yg klaka....ha3
kiut je dy wat gitu...

ynadona said...

u sometimes macam jelmaan my past memories wink2...red hair become quite gojes with new extreme style whohoho teacher alaf baru memeng rock uuu... bila nak show off ur new redish hair tu dear ahak!!!

.BUNGA. said...

syafiq-oh oh itu cute?huhu.u patot tgk i lempang die laju2 kerana berkata begitu-baru kiut!!! :p

yna-m i?oh oh.i jelmaan ur past memories?means i lagi mude dari u???hiiiiii :)

oh oh tidak!dont ask me to show my hair! disastrous!!!!!

ynadona said...

ni nak tanya..dengki shit tau bila tengok si peromen eh pengomen u ni dapat show off icon muka memasing kat tepi komen memasing. Cepat tolong adik2 ye kakak bunga adik tak reti ni kenapa kat komen i just show link uolls shj tak paham2.

.BUNGA. said...

hah.. cube pegi kat setting, then tengok kan bahagian comment, instead of having komen yang ter-tag sama dengan entri,ubah ke pop-up window... sila sila.

PrinZe_AcaP said...

hahaha//
kuku anda melihatkan anda sbg seorang yg ganas..
ganas wok !
jum2..kite bukak team gengster kampung..
haha// acap jadik leader..
miss tukang belasah..
amacam?? ade beran?
hahaha//

p/s kuku ito sgt co0l larh !

.BUNGA. said...

acap-serious ke?u biar betul,i memang semangat neh nak belasah org nih!jom jom! :)

eh eh acap,cool-eh? :D
shayangggggg u lebey la cappp!owh owh kena belanja u makan!hiiiii :)

PrinZe_AcaP said...

hoyea ! hoyea !
miss nak banje acap mam..
hehe//
suke suki jep neh haa..
jgn xbanje ea..
lalala~

p/s kuku ito kelihatan sgt cocok ngan miss..superb arh !
(banje mcD taw !)
hahaha//

.BUNGA. said...

acappp!lekas ber-siap i nak banje u clubbing ini malam!hahahahaha!

PrinZe_AcaP said...

hahaha// co0l larh miss !
syg u larh !
haha// besh2 !
acap mukan underage ag..
hehe//

.BUNGA. said...

haaaa...kalau bukan underage bleh kita clubbing and chochok bintang sampai lebam~ngeeee :p

PrinZe_AcaP said...

hahaha//
xmola sampai lebam..
sampai tertanggal jari tuh..
wakaka//
bwu co0l meh !

.BUNGA. said...

ayohhhhh!

pakai seluar ketat ketat tau!

:p

PrinZe_AcaP said...

suar ketat??
alaa, nti nak ekk2 susah laa..
kelam kabut nti..
wakaka//