Sunday, June 21, 2009

Craving For 'Cistat' (oO",)

Dem ah!~At last! padan muka kau wahai cistat yang sedap!!walaupun kau buat muka comel oh! tatapi kau TETAP masuk dalam perut i! hahaha! (org jahat selalu pasal gelak 3x je??) dah 3 minggu i macam org gile occay.cari ini cistat.habis pusing 1 bandar nak cari cistat tapi ended up beli handset maklong (wtf!~)susahnya nak cari cistat kat sini.org sekarang sibuk sibuk jual shawls sampai tada masa nak belajar buat cistat and pasarkan melalui blog/web ke.kapikek melambak tapi cistat...oh!

then nasib baik masa tengah blog hopping and hope-ing, terjebak pulak (adakah??) kat blg kawan lama masa zaman batu eh eh zaman study dulu.tsk.perempuan ini harus ku beri gelaran 'wanita oven' sebab dia suka masukkan segala benda dalam oven and then tarrraaaaa...dah siap jadi kek/kapikek/poppers ke.. heee.kalau i..oh!usah bermimpi disiang hari.

then i paksa paksa dia buatkan i cistat then hantarkan malam semalam jugak (tapi dia ada hal dengan baby dia so terpaksa ditunda) lantas i pun tetido dengan tak makan coz my oh-so-gedik tummy refused to eat anything but cistat.mengada sama macham tuan tanah eh tuan dia.

then pagi pagi tadi dia hantar cistat itu beserta aromanya yang macam oh menusuk kalbu (SIAP KANTOI I TAK BANGUN PAGI LG!HARKK!) maka sekarang dah kantoi satu malaya yg i bangun lambat dikala cuti skool.tsk.normal la kan.ala sila lupakan itu sekarang!maka dengan tak gosok gigi (dem!~kantoi lagi satu tabiat burok i!!) i pun memakan la cistat yang rasanya sangat...









HO HO LIAU!!!!
(dem teringat iklan mee udang!brader itu agak bangsat!)


whoh-tahniah kepada lily kerana berjaya membuat kepengidaman i terhadap cistat berakhir! sedap okeh then harga pun munaperak (asek munasabah jek!) so sesapa dok area ZIMBABWE and nak menyerang hendap eh nak melanggan eh nak mengorder produk dia maka bolehlah lawati : http://lilysecretoven.blogspot.com/ nama dia LILY. jangan panggil dia jonet nanti dia tak mau buatkan u punya order! ;p

TENGS LILY!!!!





p/s: tsk.terasa bila hubby tanya 'u ni mengidam2 ni pregnant kah? (sambil tonyoh tonyoh tummy i dengan jari) ish!

11 comments :

Cahaya Hazrini said...

wah sodap..

neway kak bunga,tudung kat gambar profile tu giler lawa.. mana cilok ah?? hehehe..

.BUNGA. said...

sedapppppp!nyum nyum nyummmmm!!!!

oh itu? cilok di wawanation.hohohoho

;p

ChePah said...

oh ah heeee! sodapnyoooo!!
adeh bgn pg gg tak gosok tgk belog akak lg terliur liur ayaq basi kuaq..waa! nk jugak weh!

oh itu tdng sy minat jugek tp memndangkan duit bulanan yg sket tpaksa bli mana yg ptut je..wek tak aci dia ada! isk isk.

:: Miss Naddy :: said...

mmg sedap liliy puny cistat..aku da byk kali order..heee..yang penting family aku dan family syed amat gemarkannya...dan sempena dpat gaji ni aku nak kayekan lily lagi...

"lily cistat 60 bijik"...heeee

suezensuzanna said...

oh...cistat itu.....dulu ader satu mase giler nk mkn bende tuh...jd dengan serta merta.......badan menaik mcm nk gila...huhuhu

.BUNGA. said...

chepah : harkkkk?tgk tgk! mari kita buat kelab 'pompuan gojes bgn pagi tak gosok gigi' hahahahah!chesstttt!geli geli!

naddy : ohh patotlah dulu kau gemuk~kau bantai makan cistat lily rupenyer!

sue : a'ah kan.boleh menggemokkan hehhh?adussss...takot takot.tapi sedapppp!Hihihihihihi

ynadona said...

eyh gila i ketinggalan atau terlepas part cistart nih?camne rase weh..haih dah ter-liur.tak pernah makan pun! ~jgn cakap i asli ~

.BUNGA. said...

rase die sangat SEDAP weyhhh! (sambil mengunyah sebiji cistat) tsk.macham tak percaya je u tak penah makan!!! i anugerahkan u 'ANUGERAH MASYARAKAT PALEOLITIK!!!'

nurulhaza said...

aku rasa macam nak setuju aje ngn hubby ko nye soklan tu.. *hmm..any??wink*wink!!~~

.BUNGA. said...

tsk. TIDAK :(

~H @ N i ~ said...

waduh.. terliur sudah.. lame gak x mkn chistart.. dulu i pnh order kat kwn kakak i.. blueberry cistart yg ats die ade kuaci..arrr i lak mengidam nie..hik..hik..

u dh de isi ea bunga??congratez2