Friday, June 19, 2009

Hikayat Orang Perasan Chantek~

kecuali diri kamu sendiri (YA,INI BUKA TYPO ERROR) berapa ramaikah orang perasan chantek yang paling annoying pernah kamu jumpa??!tsk.kan dah kata,tak perlu count diri sendiri termasuk jugak dalam list.1?4?87?806?banyakkkk!

pain in the ass oh!bayangkan terpaksa meneruskan hidup dengan org begini.tapi kadang2 mereka yang perasan chantek nih dahlah memang chantek pon.lglah annoying whoh!siap tulis kat shoutout fwenster or fesbuk 'sila jangan kacau saya.mesej haramjadah asing dari pendatang asing strangers tidak akan dilayan.friend request pun akan direject.i tak layan sembarangan.I LAYAN ORANG CHANTEK DAN MAMAT HENSEM JE.' tipu.ayat yang last tu i tambah sendiri.
(T T) ada ka patot.maka orang yang tak chantek dan tak hensem pun akan terasa hati.tsk.

tapi,ada jugak orang yang tau diri chantek tapi ber-mati matian cakap diri tak chantek!!'mana ada mata i YANG BULAT AND GALAK ni chantek.Ish takkanlah BODY MANTOP I SEXY OH OH ni lawa kot?ish.janganlah puji i.KULIT I YANG FLAWLESS ni apa sangatlah banding dengan kulit shomel u yang MENGGERUTU tu.ish.jangan la PUJI.jangan la PUJI.i BUKA LAWA PON.u RABUN KOT!' i penah puji someone dan dia jawab begini.kalau depan mata i memang rabak dah hidung dia i kejakan.

I TERPALING SUSAH NAK PUJI ORANG.

so bila i dah puji, jangan la kau buat muka gedik gedik cakap oh oh takdelah tak cantik pun.oh!

i pulak?well,that's why la i kata jangan kira diri sendiri sbg org perasan chantek.coz i memang manusia yang selalu perasan chantek.ANNOYING OH!

13 comments :

Sweet_Lolita said...

walawey..entry y sgt mnarik..ku? owhh..ku tau ku tak smpurna lg..xpsan cntik uhhh..hehe :)

ynadona said...

setuju2!!!

n a d e a said...

hahahhah LOL
cm biase je encounter this kind of situation.tsk. mmg dunia sekarang kot.. bile puji, semua kata "eh mane de cantik" yg tak dipuji perasan cantik pulak.. ;)

nadxoxo said...

wahahaha kalau org ckp cakap cantek then jawap ajelah terima kasih dengan muka malu2 haha. tu pun kalau ade org ckp la hahaha

senioritasara said...

motif org tu perasan cun?hahahhaha.....

.BUNGA. said...

sweet lolita : haruslah kita sentiasa tahu bahawa kita ni memang chantek.kita perasan bahawa kita ni chantek.tapi JANGAN PULAK BUAT GEDIK GEDIK DPN ORG.terus jadi tak CHANTEK! ;) heee~

ynadona : setuju tuju!

nadea : marah tak?marah kan!kalau cantik betul takpe!ini muka pon dah mcm hsushdgdreyeifhsfiufXZ!!! ada hati pulak nak buat perangai DIVA oh!

nadxoxo : yep.mulai hari ni kalau ada yang puji je (TAK KISALAH IKHLAS KE TAK!) terus je cakap IYA!TERIMA KASIH KERANA MEMUJI SAYA.SILA DAPATKAN KUPON PUJI PUJIAN DIKAUNTER KHDIMAT MASYARAKAT YANG BERHAMPIRAN!

sarah : entah.saja menggedik kot? ;p

:: Miss Naddy :: said...

sape weh yg ko maksudkan ek??teruja aku weh..hehhehhe

HAFIZAL ELIAS said...

bebe,kamu tu selalu cantik di mata saya.kamu bangun pagi air liur masih meleleh pun kamu cantik juge.

=)

.BUNGA. said...

naddy : adalah orang tu... dekatttt je dengan aku.tsk.

bee : hui bee, puji pujian cukuplah,xyah ah citer bab air liur basi tu.sakit jantung ah ah.

Cik SeRoJa said...

stuju2..
bila org ckp i cantek, i dgn selambanya ckp "tau, tq.."(hehehe) sbb i tau i mmg makhluk Tuhan yg cantek..

Cahaya Hazrini said...

i ada sorang kwn cam ni. ish mmg nyampah la kdg2.. dah la dh tunang tp mggatal ngan jantan lain.pas tu ckp mamat hensem tu nk ngorat dia la, mamat kaya ni nk ngorat dia la.. i nyampah tau.. hehe..

btw, u mmg lawa kak bunga.. i envy u.. hoho..

MiJaH said...

hee~ sebok nk mengomen jugak..
mane la tau kot2 org tu mmg tak rase die chantek ke..mane kite tau kn..(gile nye sangke baek ni)
hehe

.BUNGA. said...

cik seroja : bagussss! inilah yg kita mahukan. org puji biarpun tak ikhlas kita amek jek... ;P

genie : tsk.malu oh! time kaseh! :)
(BAGUS TAK BAGUS TAK!)

mijah : best ah u! think positive~huuuuu