Thursday, June 25, 2009

HOI HOI! (Autobot Rules!!~Tetibe pulak!)

MAKA DENGAN INI DIISYTIHARKAN BLOG INI IS OPEN TO PUBIC EH EH TO PUBLIC.takkan ada adegan adegan patah hati sambil macham ugut ugut nak private blog.lantak la okeh.READ ON YOUR OWN RISK.pasni kalau ada lagi pot pet pot pet dibelakang i and tak puas hati sana sini dan keji mengeji lagi,turun naik ofis sana sini maka perang akan di-declarekan.tahu?INI AMARAN.geli betul.kata dah matang,orgasme berkali kali,berlagak macham cool kentang tapi baru baca blog sumpah-femes ni pun dah heart attack siap nak kena masuk air segala wtf oh!

maka dengan ini juga i nak bgtau (walaupun xder sesape pun tanya!hakhak) MOTIF i mem-pelihara blog adalah seperti berikut:

1. INI ADALAH DIARY PUBLIC I.(jadi suka hati i nak tulis apa asalkan i tak rasa ia menyinggung sensitiviti KAUM,AGAMA DAN NEGARA.kalau ada yg rasa i singgung HATI dia dengan apa yang i tulis kat blog ni oh adakah i perlu kisah??)

2.MEDIUM PENYALURAN EMOSI (sila baca berkali kali kalau tak faham.emosi di-sini bermaksud keadaan mental i bergabung dengan perasaan.MARAH SUKA GERAM GEMBIRA HORNY AH SEMUA LAH! so,apa yang i tulis adalah emosi sebenar i.tidak di-tapis.FAHAM?memang saja pun taknak tapis tapis.nak tapis tapis beli pen-tapis air la!)

3.GET CONNECTED DENGAN BLOGGERS LAIN YANG COOL KENTANG DAN ADA KUASA GHAIB (walaupun mereka ni i tak pernah jumpa/com molot/ber-gimme five secara langsung tapi i tau mereka neh ada selalu dengan i.mereka nak baca apa yg i tulis walaupun itu hanyalah satu karya merepek yang agung.mereka tidak kisah dan TAK PURA PURA OH dan tak keji macham KAMU!so bolehlah kata blog i ni TEMPAT MELEPAK ORANG COOL jadi orang2 yg TAK COOL sila la ke blog 'mari membuat ketupat pulut' atau 'mari belajar mengeja SUCKER' atau blog blog maknyah yang lain.INI BUKAN TEMPAT ANDA.

jadi,sila-lah BEHAVE bila berada disini.sini bukan tempat kamu orang SAKIT OTAK yang hopeless dan kurang kasih sayang ya.THIS IS BUNGA'S TERRITORY.ingat itu.

Terima kasih buat bloggers yang support i selama i dalam proses hibernasi sejagat ini.ANDA SEMUA RAWK!!!YEAHHH!sayang semua oh!

UCAPAN KHAS BUAT KAMU : Janganlah sibuk cakap pasal etika kalau kamu tak tahu maksud etika itu APA,okay?kamu tahu saya siapa?Hey hey ini budak yang suka sepak orang ketika lapar okeh!jadi sila-lah gerun!

9 comments :

daliana said...

ahahah!!
kakak bunga mmg best!!
i LOVE u lah kakak!!

ChePah said...

yeyy u rawk akak bunga manes! =)

wawan said...

at last..dah xprivate dah..hehe!

Cahaya Hazrini said...

sama lah mcm i.. i suka salurkan emosi i dlm blog i..

i rasa org yg bedal org lain face to face tanpa belas kasihan tu lagi keji dari i yg penakut nk bedal org yg sakitkan hati i depan2.. so i bedal dlm blog i la.. tu pun dia kata i keji walaupun i tak mention nama dia... dia adalah keji kuasa dua. sebab bedal i dua kali..

kan kan?

.BUNGA. said...

oh sayang empat orang diatas ini!

n a d e a said...

yeay! cool.. xyah private k.. ngee~

.BUNGA. said...

okehh nadd! ;) hokhok...
thanks for the support! :)

nad nazira said...

keep up ur spirit. hehe

nad nazira said...

keep up ur spirit. hehe