Tuesday, June 9, 2009

I Memang Tak Sedar Diri

ye lah ye lah.korang boleh kutuk i sekarang and korang boleh lah pull faces kat i sekarang sambil ter-jelir jelirkan lidah and spill out sentences like "euwwww-haram pompuan ni memang tak sedor diri!ada hati nak mem-photog gadget pun tarak,masuk longkang boleh tak!!"ya ya ya.my first wedding assignment.believe it or not.tanpa bayaran.di-ulangi tanpa bayaran.tsk.baik kan hati i?walaupun i tak sedar diri tapi i baik.tsk.

i memang takde gadget canggih canggih.that's why bloggers kutuk habis siap sumpah i cakap "chitporahhh kau tak malu ke panggil diri sendiri photog tapi lense standard!wekk wekkk!"tsk.i kecil hati tahu!~haih.ye.i punya dslr tak boleh bertukar jadi optimus prime macam korang punya.tapi tapi-bagilah i ruang untuk berkarya.tsk.

(dem ah-teremosi)

kepada abang joe jambul dan kak suzi :selamat pengantin tak baru.hehehh.kan kan kan? (oO-,)

ini sedikit teaser untuk kamu bloggers yang i cintai! :)





tsk.hmmm.

16 comments :

giGelanGkes rIanG said...

plek plak ae..
camnie nyer nye photog pn de..
ok la 2 dpt jd photog dr srh ptg bwg kt dpr..

.BUNGA. said...

pahal la plaks mamat neh...

ynadona said...

angle yg cun ahh..huhuhu..i loike...

suezensuzanna said...

ok lah tuh.....:)....

ChePah said...

wah wah cun gitu gambo pngantin baru!
cekgu bunga anda di-tag.hikhik.
sila dptkan dr belog i yg hot itu! =] pasan bentar heh..

joegrimjow said...

buat semangat jee

s.u.e.m.r.f said...

cantek jee

.BUNGA. said...

tengs korang~ :)

tsk.meh ah belanja eskrem ea korang! :)

:: Miss Naddy :: said...

bgus yat..ko smakin bgus n kreatif..huhuh ngis aloi kang if k da teror..hahaha

yg komen kate x ok tu..sila la tunjukkan hasil yg ok untuk tatapn kami smua untuk menilai nada pula..ada brani???

.BUNGA. said...

peh naddy... giler berasap aku dengar... ngehgehngehhhhh! :p

RINA SALLEH said...

cayok! dah ade bakat. cungkil lagi dalam. i supportt u!

mwahhh!;)

.BUNGA. said...

tsk.sile-lah jeles.

one of the gojes-test girl kissed i..

huwawawawawawa :p

cikyom said...

cikgu..Gmbor ko amik blh tahan..maybe kau blh main focus pulak lps ni..aku ada kawan merangkap photoman aku masa wedding kalau ko nk belajar dgn dier..free..ikut dia amik gmbr masa wedding..selamba sudah...tgk fotopages dia..operahidup.fotopages
goodluck...

.BUNGA. said...

tsk.owh cik yom... lense standard saja nak upgrade pon takde duet ;( sangat kasian... owh owh aku dah tgk pic wedding kau!lawa gilos vavis aku siap jeles bebeh! alaaa...aku suke2 jek amek gmbr neh..hihihi :p nanti aku usha page brader tuh.tengs beb! :)

nad nazira said...

yattt.aku baru prasan entry nih..hehe. wah, skill amik gambar makin mantap nampaknyer yerh. nanti aku nak hire ko jelahh senang. izzit free??? haha. jgn sumbat kasut dalam mulut akuhhhhh.. *wink*

.BUNGA. said...

freeeeeee ;) takyah bayor pon-then kau pon meraung2 coz gmbo penanten kau byak muka aku dari muka kau-hikhukhuk