Saturday, June 27, 2009

Main Pondok Pondok.


datang skool masa time time weekend adalah sesuatu yang bersifat malapetaka.mood jadi lain,simptom bermalas malasan menjadi jadi dan yang paling ketara sekali adalah kekerapan guru guru melihat jam.(nak balik cepat!pfttt!) hey sabtu oh!sapa yang nak sekolah!

okay,guru sebenarnya sumpah kreatif habes.bagi mengelakkan rasa boring yang melampau menguasai diri maka ini yang kami lakukan.

MAIN PONDOK PONDOK OH!

pertama,kalau students nampak memang sangat SUWEY!jadi silalah ada seorang yang menjalani undercover,standby jadi penjaga pintu.haruslah ok.maaflah sapa sapa yg terpaksa jadi post guard.hehehe.

MANGSA KALI INI ADALAH RADIN!

7 comments :

ynadona said...
This comment has been removed by the author.
.BUNGA. said...

alaaaaaa... tau la mak andam terhebat di alam semesta...xyah ah perli2.... bukan nak g bersanding ponnnn ;(

tsk.kecik hati oh!

ynadona said...

lol bukan2..dasat weh tgk buat gaya mem-berus tak guna brush lantas jadi sedey sebab kalah skill dgn puan bunga owh jangan macham tu majuk2 nanti pujok bagi cistart nak nak?
blom jadi mak andam dowh baru letak title cik nanti saham jatuh eauww...hehehe

ynadona said...

ape i dah kecikkan hati kakak bunga ke so nak delete je lah komen usik mengusik di pagi raya ter-sebut. ampun2, tanak derkaha kat kakak bunga yang retra superb patrick nih owh owh rasa mata berkaca masuk habuk tsk!!!

HAFIZAL ELIAS said...

komen yang first tu kenapa?siap dah di delete jek lagi??

.BUNGA. said...

yna : auw auw auw!!! ;D hahaha.weyhhh oh gurauan oh! tak tecik hati laaaaa...hokhok sesaja nak memanja oh! sampai di-delete itu komen!hohohoho.anda TIDAK DERHAKA.tsk.huhuhu

bee : itu rahsia owang pompuan gojestest ye.jangan sebok-hohohoho ;p
ampun bee!

fairy said...

apa-kah aktiviti ini wahai cikgu??

wakakakakaka

cikgu mmg rockss!!

-make-up mak nyah??
-husband sy je blom lg??

hahahahahha