Friday, June 26, 2009

Orang Kalau Takde Keje Dia Akan Buat Menda Bodoh

tsk.tolonglah kasitau,yang u guys akan tetap kawan kawan and main sep sep sep mi mi mi dengan i walaupun i begini...

i come in peaceee..bipp bipp...

orang planet Nameck

manusia cool ber-hidung penyek jimat oksigen

setan nyer muka!wtf!

aib...aib...

whoh!ini sudah lebeyyy!

tsk.masih adakah yang mampu jatuh cinta??

planet of the Apes

hahh! ni chumel neh! sayang yang ini! sayang yang ini!

u guys kawan ngan i tak pilih rupa kan kan kan??

20 comments :

n a d e a said...

hahhahah
*ROFL*
yg last tu cute ahhhh!
kite still kwn tak kire cmne pon rupe mu ituuuww! ;)

nurulhaza said...

haha!!lawak giler yat!!

Stevie said...

That is really creepy and disturbing at the same...

.BUNGA. said...

nadea : hikhik~mekaseyyyy--teman sejati habesss la u nehhh! :)

haza:wehhh sesungguhnya aku boring giler! :D

nurulhaza said...

apsal pulak ko boring ni??

ynadona said...

tau lah nak klon ganti micheal jakson buat plastic surgery fuhh!

.BUNGA. said...

stevie:oh you should see me a lot in actions! as time goes by, you'll never feel anything at all! (anymore!!) :p

haza:aku banyak sgt keje sampai aku taknak buat SEMUA!hahaha.bolehkah??

yna:tsk.janganlah membangkitkan semula memori silam ku itu!MJ oh!

nadxoxo said...

hahaha. lawak giler. cikgu pun takde keje ke? kertas peksa budak dh abes tanda? heheh..kamu cikgu yang cool! ;D

.BUNGA. said...

dah habes tanda dahhhh ;) tadi baru ada HARI BERTEMU PELANGGAN (cam GRO oh!) hihi a.k.a hari terbuka.heee~ so bila kerja melambak2-cikgu pun jadi malas nak buat maka inilah jadinya.heeee~ :)

Cahaya Hazrini said...

hahahaha.. i gelak terbabas2 oke..
i like yg last skali.. comey..auww..

.BUNGA. said...

haha.
comel eh?maka harus sayang yang itu oh! :)
kalaulah akak betul2 muka macham tu,do you still want me?;(
*sambil buat muka sedeyyy...*

Nadia Bayu said...

uhuhu. sgttttt kelakauuuu~~~~
yang last tu muke baik + comel gilerr!
macam mate puss in boots.
huhu.

kadang bosan i pon main gak software muke muke ni. pastu gelak gile sorang2 :P

Dreamer said...

haha~ lawak2...sumpah lawak!!! haha, sengal nyer kak bunge!!!! tapi yang last tu mcm kucin shrek je..haha, cute2!!! wahaaahahaha~ last but not least!!! lawak + sengal = COOL... Jgn marah ye kak bunge ku syg..haha!

Cahaya Hazrini said...

hahaha.. soklan susah punya nk jawab..
jini ok je. tp tetengah malam jini takkan ajak kak bunga kuar. haha. ngeri jugak.. hihi..

.BUNGA. said...

nadia:pastu bleh plak gelak sorang2!ada kaaa...hahahahaha... tapi.. tsk bleh tahan cumel gak eh muka muka diatas....hahahahaha

dreamer:asek kontrol ayu jekkk apakata hilang kawalan sikit!hahahahahah~ :p

genie:wahhhhh!siap takmoh ajak kuar malam!sedih OH!

PrinZe_AcaP said...

wakakakakaka//
sumpah giler lawaks !
tergelak2 killer arh tgk muke miss yg CHOMEL ito..
hahahaha//
jum jum..
sep sep tom tom !

.BUNGA. said...

tsk.acap masih men-sayangi i... ;)

terharu oh!

ms.hai said...

ape yg aku boleh buat adalah senyum =)

.BUNGA. said...

tsk.u know me.huhuhhhh! :p

cinta hana dan lukman said...

haha lawak la ko ni bunga..