Monday, June 29, 2009

Patah Hati


i pun tahu patah hati.tsk.tahun ini dah macham tahun patah hati.dem~pernah sumpah pada diri sendiri tak mahu nangis lagi (oh nangis kerana kaki tersepit pintu masa induksi tu tak kira eh.tu sakit oh!) apa cool-nyer kalau terpaksa tekup muka pakai bantal then nangis semahu mahunya sampai mata bengkak dan badan serta tangan calar balar?(ini effect saja ye.sekadar ambil contoh dari filem melayu.harus la nangis tapi mascara melentik lentik oh!) kadang kadang rasa penat.give up pernah jugak terasa rasa.

"As you grow up, you will learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it’s harder every time. You’ll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend. You’ll blame a new love for things an old one did. You’ll cry because time is passing too fast, and you’ll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back. Don’t be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin."

kau sebenarnya tahu yang aku kecewa.tsk.

2 comments :

:: Miss Naddy :: said...

dengan sape lak ko patah ati ni cyg???

.BUNGA. said...

dengan someone yg disayangi... ;(