PENCURIK KAU!

WTF~!!
mak i pernah pesan, mak i kata "jangan mencarut.jangan memaki maki.jangan men-keluarkan kata kata kesat..." time itu i sangat kecil,nak me-lawan pon rasa cam tak patot coz kalau i me-lawan nanti i teringat citer si tenggang karang mak i sumpah i jadi batu.dah tak boleh kawin!so sgt scary la kan.tapi tadi i memang sumpah tak igt pun pesan mak i. macamana la i tak jadi macam neh, tadi before masuk panggung wayang nak tengok movie 'syurga cinta' (duh-jangan ah cakap i jiwang okeh.citer tu bagus bagus weh.lagi saheizy sam (betul ke aku eja nama die?pftt!) sangat cool kentang oke.lagi pulak awal giler macho.) number plat i semua cukup.semua ada. semua pun cantik manis.tetibe je bila dah habes movie.....


..........................


..............................


......................................

apa tu apa tu apa tu apa tu!!!!!!bangsat!

memang macam vavis ah!sapa curik huruf A i memang bangsat 8 keturunan la! takkan tercicir tadi sebelum masuk i siap tengok tengok keta kilat i (baru wax woohhh!) siap cakap tsk!keta sapa yang kilat ni!siap betul betulkan shawl lagi-haruslah i perasan kalau itu hilang!!! vavis!ni tibe tibe hilang pulak!bodoh tak itu???tadi memang dah perasan dah ada dua orang che ya nun alif mundar mandir keliling parking cari apetah--bodo la bodo la!

ish!jahanam sesungguhnya laaaaaa!!!!!! kan keta i macam dah cacat dah!tsk.kesian kau Farrel..

image

10 comments

Asyraf Arif said...

hahaha// lawok lawok..
td msg punyer laa isteri mitahli..
gembira sakan nak leting2..hehe//
kan da ilang huruf "A" tuh..
cpew nak jawab?? =)

*knp mst ilang huruf "A" tuh??
pangkal name Acap tuh..
adess~

Cik Puan Bunga said...

tsk.tulah capppp-huuuuu sedey sedey kesian FARREL i malam neh jadi cacat sekejap!HUWAAA!

eh eh ke acap yg curi sebenarnya?u nak wat loket eh then nak buat rantai gantung kat leher eh eh?

haaaa chakap chepatttt!

cap,u dah tukar nombor ke atau u ada dua nombor?kompiusssss!auwww!

Asyraf Arif said...

hahaha//
xde makne nyew nak copet2 no plat owg..
baek copet kete teros..
hahaha// acap da de loket okeyh !
lawo ag..bling bling kate nyew hoe !
hahahahaha//
xmo laa no plat miss tuh..
xbesh..xlawo..
hak//hak//

mr.J said...

hurup A pun kena curi?
haha..sib baek tk curi semua.

faris said...

ala ciannnyeee..jaht gile sape cuwik..xgune btol! emoc pulak

ynadona said...

hahaha..lawak banagng ah pencurik tuh buat kat puan.bunga..hahaha,gelak guling2 ah bace lagi tengok muka puan bunga menong intai no plat kot..hikkhik..
btw sanagt kesian la...sabo ek. nanti i anta u plat A baru.

Cik Puan Bunga said...

acap-whohh kalau bukan u sapa lagiksss!sapa lagi saksi mata bahawa i sedang men-drive ferrai itu keluar leting2 dengan suami ter-chenta-uwaaaahhh!

mr jay-haippp!choyyyyy!

sue-tah~siot betol la sapa la yg pedajal i nehhhh!!!!

yna-cepat eh eh hantar huruf A dengan segera eh eh!

Asyraf Arif said...

alamak !
acap xcurik..
acap xcurik..
acap xsalah..
jangan wat tuduhan pelesu..
sue kang bwu taw !
huh !

Cik Puan Bunga said...

erkkk! jgn sue i!

nanti husband i tamau ikat jamin i coz dia rasa lg aman kalau i takde..

:p

Asyraf Arif said...

hahaha//
husband miss ckp mcm tuh kew??
wah, nie yg acap makin membare nak sue miss..
bwu taw nti !
hahaha//