Tuesday, June 23, 2009

Permission Denied!!!


i'm thinking of setting my blog to a private mode. only selected peoples can have the access to my oh-so-gedix-blog. what say you??things happened lately and these things pissed me off. should i say this over and over again??? DON'T READ MY BLOG IF YOU CAN'T HANDLE THE HEARTACHE THAT FOLLOWS!my blog is strictly for cool peeps only. perverts, morons, sackheadeds and pathetics are not welcome. SEE THAT?THOSE IN THE GROUPS ARE NOT WELCOME.

22 comments :

Sweet_Lolita said...

cik bunga? napa mara ni? ad smething owg wt kt u kew dlm blog ni?

daliana said...

saya manusia yg cool tau kakak bunga..
hidop gundah gulana kalau xdapat bc blog akak..

suezensuzanna said...

uhuh...jgn privatekan..if privatekan jugak..invite me k:P

Softtouch [Hanim] said...

jgnlah bunga privatekan. Sy br nak pd pembaca blog nie..

cikyom said...

Saya Sokong...Vote for you

cikyom said...

Saya Sokong...Vote for you

.Anna. said...

aaaa nak private ke?
kalau private jgn lupe invite saya yep.

uh saya pon kadang2 datang rasa nak private kan blog.uhuhu

.BUNGA. said...

(dengan perasaan super terharu dan ber-sob sob)

tengok tengok....org2 minoriti seperti kamu orang la yang selalu bg i kekuatan untuk terus un-private-kan ini blog... (oO-)

tapi kenapa ada gak shitheaded moron yang macham u67gtsfvfqrwuvegTTT yg selalu bersikap tutttt! then selalu tutttt! kecewa oh!

rasa nak hug kamu orang semua sambil nyanyi lagu season in the sun.cinta kamu orang oh!

ynadona said...

kakak bunga jangan la macham nih...mane nak rongeng2 camni!

YnaaOhYnaa said...

hye kak.. saye silent reader mu..~ selalu bce tp x tggl jejak.. hehee.. so kali ni saye nak tggl kn jejak..~

kalo private kn blog, jgn lupe invite saye kak..
sawan n histeria kalo x bce blog ni dlm sehari.. Hahahahahaa

mizz annie said...

kak bunga,
plz jgn private..
blog ini sungguh besh..
sgt rugi klu xdpt bace..
huhuhu..
abai kn je org2 yg xbertamadun suke mendengki blog kak bunga itu..

s.u.e.m.r.f said...

kalo nk private plz invite me k.
pegi mampos same org2 y menyebok 2.
ish da t'emoc utk k.bunga.

.BUNGA. said...

ynadona : (mata berkaca)

ynaaohynaa : i tak mau u kena sawan. rugi betol pompuan cantik cantik then kena sawan.tsk. (mata berkaca kaca)

mizz annie : sumpah memang rasa nak PERSETANKAN INDIVIDU terbabit tetapi akak hanyalah sebiji TIMUN yang akan digilis oleh DURIAN.tsk.oh!

sue : terharu oh! (seperti otromen mendapat cas kuasa baru) aja aja fighting!!!!!

ChePah said...

ala akak bunga jgn la private2..biakan je org tu baca..sape soh baca kalo tau dh saket hati saket jantung bagai kan..belog akak bunga nih sgt best smpai ketagihan dh asek usha belog akak je..ade pulak chistat sodap tu menambah lg manes dlm belog ni =]

cukup tak puji2an i bg ni? ekekeke..

eis kamil said...

aiseh..i dah lama add ur link tau! sedey la klu i klik tetiba takleh bukak. tsk.

.BUNGA. said...

che pah : cukoppppp! maka nanti sila amik duit saguhati dikaunter tiket pulang ke bangladesh yg berhampiran yek.huuuuu ;)

eis kamil : oh oh-insan seperti anda inilah yang membuatkan i rasa bertuah sesangat trejebak dalam dunia blog ini! :(

RINA SALLEH said...

ceh bunga. jgn dilayan org sebegitu rupe. i pn penah je org komen maki sebakul. eh, org cool mmg slalau ade org jeles kot. haruslah abaikan mereka itu. klau private maka tak popular lah blog ni lagi!!!!!!!

tapi even nak private pun wajib invite i skali.

bunga, teruslah menulissssssssssss. kalau tak nnt i rindu. takde inspirasi. tak dpt nak baca tulisan yg tulus jujur! bukan semua org berani tulis mcm u tau!

majulah sukan untuk negara. hoyeyyyyyyyyyyyyy;)

.BUNGA. said...

thanks riri... ;) supportive sungguh bloggers2 ini semua.still,rasa sakit tu tetap ada.but u guys are really cool peeps!!!cayang semua!muah muah muah!

;(

syukur ada org2 sebegini!

Cahaya Hazrini said...

tidakkkkk....
jangan private blogmu kak bunga..
aku masih setia membacanya..
hehe..

benci la org2 mcm tu kan kak bunga. dia yg nak baca pas tu klau skt hati dia bedal kita. tak de sapa pn suruh dia baca blog kita.. ish..

.BUNGA. said...

SO SHITHEADED OUT THERE-YOU SHOULD READ ALL THESE THEN YOU'LL REALIZE YOU ARE NOT BELONG HERE!!!!

nurulhaza said...

saperla yg menyibuk tu..suka hati kita la nak tulis apa, buat apa.payah la klu ad aorg dengki hidup kat atas bumi camni kan..keji!!

.BUNGA. said...

should i say : SOMEONE WHO IS AUTHORIZED,YET FUCKHEADED!effing fagot!