Tuesday, June 30, 2009

Rasa Rindu Yang Sakit...

i rindu nak tengok dvd back-to-back dari after isya' sampai nak dekat subuh.rindu nak ke hulu ke hilir just pakai boxer dan sleeveless-rindu nak bebel bebel dengan HAI sampai pagi pagi buta siap hafal ayat rutin yang i selalu cakap kat HAI kalau dia dah takleh nak stop dari babling "HAI kau bersuara lagi sekali aku pijak perut kau." kedengaran agak brutal dan kejam tapi i rasa itulah ayat yang paling ber-friendship sekali. rindu oh ber-gosip dengan teman teman tidur (kalau HAI balik kampung or pegi mana mana dan tak balik malam maka wanita wanita simpanan i akan temankan i tido malam.geli manja.) SUE-JEN-AYIE-tsk.semua lah. rindu nak bangun sahur dengan HAI tapi last last mata terkebil kebil pandang menu ber-sahur yg tsk sedih habes.rindu nak beratur depan ATM every semester open tapi kecewa bila baki akaun tingal RM12.43 (PTPTN tak masuk lagi!)

i rindu semua tu. i tak banyak kawan during my undergraduate years. but i've found quite a number who undisputedly turn themselves in and be my besties forever.

Tribute to : HAI (first person mad with~hohoho),NIZA(first person annoyed to~heee),SUE(first person envied with),KOI (first person laughed with),KETET (first person spoken to),FAZRUL (first jogging mate). life will never be the same without you guys.

6 comments :

.embun. said...

aku tau la.itu zaman kegemilangan kau.zaman dimana kau disayangi lelaki-lelaki.haha.itu sudah berakhir kakandaku.hoho.

Cik Rama2 Beku said...

sy pn rasa cm tu..rindu zaman belajar..nyway,dulu duk kolej mane ek kt UPM?

.BUNGA. said...

embun-sadap ah kau!

rama2beku-canselorian...pastuh sebab derhaka kena buang ke kolej dihujung ufuk duniaaaaaaaaaaaaaaa.....

ms.hai said...

salam.
haha.weh,mane ade kene buang beb. kita yg tak nak duk situ lg. hehe. anyway, aku rindu waktu2 kita tak g kelas tapi g merayap kt seri serdang (ss). sungguh tidak bersivik!

.BUNGA. said...

hahaha...hampeh kau... baik baik orang tatau jadi tau pulak kita selalu ponteng g ss...huhuhu... siap wat facial...oh oh! ;p

~H @ N i ~ said...

hoho.. zaman2 mse study mmg best.. sgt seronot..