Saturday, June 6, 2009

Tinggalan Legasi

Tsk.ni kenapa pulak tajuk sedih sedih ni?takkan la pasal rambut jadi gampang pun nak buat sumthing stupid pulak?dah dah.stop cerita pasal rambut yang whore-rible tu!enough is enough!! (intonasi serupa cam Samuel L.Jackson dalam cerita "Snakes On The Plane" yang ular gile ratus ratus banyak atas plane.tsk.horror meh!)

tak la.mari lihat dua orang kanak kanak suci murni lagi bersih ni.tsk.tengok la.tengok dengan penuh rasa takzim siap geleng geleng kepala tanda amazed gile.i dengan dramatik-nya telah menurunkan kuasa kuasa ghaib i kepada dua orang ini.so nanti kalau i takde (dem ah!kau kenapa cakap pasal mati ni??!) bukan mati la vudus!kot kot la i pg oversea sambung study (dem~leeds pleaseeee...) so u guys ada la tempat nak meluah rindu-wtf?? meh meh tgk meh!

Nur Insyirah Iman

kebolehan hakiki-buat perangai cam puteri raja siap mengada ngada buat pouty lips tiap kali posing depan kamera.gigih belajar sampai tetido bawah meja (wtf!) rajin then memang gediks gile!

Nur'ul Husna

pandai giler speaking tapi siap tak pandai eja nama sendiri.influenced giler vavis dgn cerita cerita mat salleh sampai rasa cam sepak laju laju tiap kali dia cakap "ouchhhh!" and "yucks!" serious shit rase cam nak chobit die!my bad traits semua dapat kat die!pemalas, tak bijak maths, suke tgk cermin bla bla bla.

sighs.rasa sumpah dah tua bila tengok dua orang ni.rasa cam nak ada baby sendiri.rasa cam nak pregnant sekarang jugak.tapi tiap kali tulah rasa cam "eh eh nantilah dulu.bg la i peluang ber-kaseh sayang ber-dua lebey baik dengan encik husband..thehehehe" tsk.mau cakap apa lagi???

p/s: congrats sue! :) baby H telah selamat men-tengok dunia pada 5hb Jun 2009.bangga kau babe,bangga!

No comments :