Friday, June 5, 2009

WTF-nyerrrr Warna Rambut I!!!!!

I nak marah sape?marah adik i ke (pasal dia tadi kengkonon jadi amoi kat salon rambut) ke nak marah amoi yang jual pewarna rambut ni?ke nak marah i sendirik?eleh.aci ke nak marah i?i kan mangsa.i kan victim.i kan innocent!uwaaaaaa! :(

rambut i supposedly ber-warna merah okey!MERAH!reddish!merah macam rambut gretel dalam hansel & gretel, merah macam rambut ahhhh!sape sapelah! yang penting merah la!cool tau warna tu!hot in town!

tapi rambut i tatkala ini berwarna..erkkk... hoiii! warna ape ni?ibaratnya dengan rambut ni kalau i free hair g jalan jalan orang mesti salah anggap i ni penjual vcd cetak rompak, atau along hukit beruntung atau orang jahat kampung dusun atau ahhh!nak cakap jugak rambut kau cool?penyepak nak?!

tsk.i sepatotnya red-haired ok!red-haired!

bukannya warna...warna apa nieeee!!!!!!

*jangan ah paksa paksa i upload gambar.kang kecik ati i kang nanti!*
tsk.

20 comments :

:: Miss Naddy :: said...

nak tengok..nak tengok!!!!

Siti said...

Bwk Besabar bebanyak ye...

suezensuzanna said...

apakah....sbr je lahh:P

Siti said...

sabar je le :P...

s.u.e.m.r.f said...

kasiannyee..kalo dpt tgk ok jugak kan :)

.BUNGA. said...

tengok ah tengok ah semua org pon mmg suke i kecik hati!huuuuuuuuuuu!(nangis guling guling)

PrinZe_AcaP said...

upload laa pix..upload laa pix..
nak tgk jugak new hair colour tuh..
pastu nak gelak guling2 turun bukit..
wakakakakakakakaka!!

=)

cik chenta said...

ahahahahahahahaha.anak org jahat jual vcd cetak rompak!upload la gmbr upload la upload laaaaa!

.BUNGA. said...

acap: u mmg terasa sangat eh nak gelak guling2 turun bukit sambil i lenyek lenyek dengan lori sampah?

chenta: mimpi sajalah kamu mahu ber-spec retro baru! bole blah!bluwekkkkk!!

ARGHHHHHHHHHHHHHHH!

RINA SALLEH said...

owh, conferm comel kan. ermm ala-ala blonde org puteh tak;) nakk jgk!

.BUNGA. said...

chestttttt rinaaaaaaaaa!!!!!!

PrinZe_AcaP said...

haha// lori sampah siot !
dasat..dasat..
waner ape seno nyew 2???

.BUNGA. said...

warne magenta campur copper2 sikit...arrrggghhhh!

Cik SeRoJa said...

tsk...
sabar k..
hehe

PrinZe_AcaP said...

hahaha// co0l larh tuh !
kene ngan miss..
hahaha// kang waner merah mcm mak tiri yg jahat jep..
wakakaka//

.BUNGA. said...

tsk.mulut puaka punye x-student!

PrinZe_AcaP said...

oppsss~
terpuaka sebentar bersama2 kit kat..
hahaha// cowiy cowiy..
lala~

.BUNGA. said...

cepat mintak maaf cium pipi eh eh cium tangan i!

PrinZe_AcaP said...

pipi??
wokeyh ! wokeyh !
acap shuke neh..
wakaka//

.BUNGA. said...

harkkkhhhhh~budak budak zaman batu eh eh zaman sekarang.tsk tsk tsk