Thursday, July 9, 2009

Kapkek & Fries

tak boleh tido. my gigi is buat hal. beliau baru mahu tumbuh.encik geraham bongsu.sakit oh. golek golek kat katil sambil blogging. ada ke. satu tab facebook, satu tab geek in the pink, satu tab bunga bundle.tsk.

nampak benda kiut bawah ni?se-couple fries dan sekawan kapkek. itu i panggil COMEL NAK MAMP*S!! i kagum org yg ber-seni macham ni.benci.jeles.hehehh.jujur oh.rasa maham nak je simpan wan anis sorfina dalam botol! :D thanks so much! siap dapat special gift lagi. sila jeles sekarang.

comel jek note itu mcm dotter kamu si NAJLA.
(thaks ye for the free gift!) ;>

itu mrs.bunga dan mr.bee

itu kami dan geng bas sekolah oh!
;)

suke!

encik gigi buat hal lagi.sakit betul!! oh kalau baby yg nak tumbuh gigi sungguh comel. tapi kalau org tua yg nak tumbuh gigi macham hina ok.langsung tak dapat simpati rakyat.tsk.habis nak me-tagih simpati kat siapa?oh oh.kalau ada petua sila la tolong ajarkan i.sob sob sob.... sila la kesian.




p/s : sakit gigi buat i rasa macham nak lempang org.sapa yg nak jd sukarelawan???

12 comments :

giGelanGkes rIanG said...

ak sgh rela kne lempang 2..
tp kne upah lar..
blanje mkn sthun?????
stuju..

myself said...

gosok gigi 3kali sehari dengan menggunakan oral B.
is this helping?
kehkeh

myself said...

gosok gigi 3kali sehari dengan menggunakan oral B.
is this helping?
kehkeh

.BUNGA. said...

huuuuu... ni bukan gigi rosakkk...ni gigi nak tumbuhhhhh... uwaaaaaaaaaaaaaaa!

sapik~boleh boleh.setahun ea?ok! meh sini bg muka untuk dilempang...

maswanie said...

salam..ehhe lawak lee...sumer org akan merasa gigi bongsu tumbuh...memang terseksa jiwa ragee dik noonnn...
takde apa petua..masa tengah bengkak better pg dentist..doc takkan cabut..dia akan kasi antibiotik n pain killer ajeeww...melainkan gigi tu dah lama tumbuh n dah reput baru doc akan cabut..akak dah cabut 3 btg..tinggal 1 tgh tumbuh..but believe me..better cabut..awak akan leegaaa pastu...eheeh

.BUNGA. said...

huuuuu!~ saket kakkkkkk! rasa cam nak pensan jek sampai sebulan. nak makan susah, nek gelak seksa,dahlah i neh jenis yg takleh stop ber-cahakap.oh akak,kenapalah bawak cerita seram memalam nih!jumpe dentist tuh pada i ibarat jumpe makhluk paling menakutkan di alam mayaaaaa!

maswanie said...

hmm kalo cenggitu...pi ajek farmasi n beli pain killer...nanti akan baik senirik..but kalo dah reput gigi tu ttp akan sakit foreevaa...
akak biaser pg dentist kat tmn sri gombak..memang recommended...akak plg takut gak pg dentist..but doc nie yg the best..dia bius n cabut memang tak sakit...cakit cam kena gigit cemuutt ajeeww..hehehee

.BUNGA. said...

esok nak pg farmasi la.. ;( uh uh~terseksanya!!!ni kes tak dapat tido la nih ber-blog smpi pagi neh... ;(

akakkkkkk-i kat bt pahat... cemana nak g sanaaaa...jauhhhhh...huaaaaaaaaaaaa!

giGelanGkes rIanG said...

ok..
jgn lpe jnji anda ye puan bunge..
sle lempang dgn snang hati (dalam nada ketakutan, ckp menggigil)

Wan Anis Sorfina said...

dh smpai ke.. haha.. i jd geenie in the bottle la kalo cam tu!! :) slmt tumbuh wahai gigi!

maswanie said...

oh my gosshhh ingat awak kek kolumpoooo...aduilaaa..ok camtu pg farmasi ekk...beli ponstan..take care sis...:)

.BUNGA. said...

sapik~alahai...cam kesian pulak i nak lempang anak jiran pak leman tempe keceperrrr nihhh... ;( uh uh buat muka kesian lagi pula!

wan anis sorfina~dah sampai dah! comel gilos gilos ohhhhhhhhhhhhhhhhhh!

maswanie~sissss... hukhukkkkk.... akan ku telan ponstan itu namploh biji...