Saturday, July 4, 2009

Kedai Bundle Bunga

Tak tau la...
dapat sambutan atau tak...
;(
serious shit rasa seram sejuk...
tapi...bila tengok wardrobe yang sendat dengan baju2 lama+baru...
ada yg tak sempat pakai lagi tapi dah rasa menyampah dah...

mana tau...
kot kot...
i pregnant dan tak boleh muat lagi semua itu...

tsk...

sedey...

so...
i fikir nak bukak 1 blogshop...
yang tak kelepet orang la of cos...

tak kisah la...
ader buyer ke tak...
i kan perasan glamer...
hoho....

nanti akan dilaunching kan...
items macham Levi's Authenthic jeans, long sleeves, sleeveless, handbags GUESS...
VINCCI heels yg tak pakai pakai sejak beli...

oh support la saya...

love.

BUNGABUNDLE

15 comments :

:: Miss Naddy :: said...

aku support...jadi aku rase aku nk tgk secara live..hee baju suar aku rase mustahil aku mampu muat..hee so aku nk tgk barang2 lain..ape2 pon ko kene bagi aku harag apaling chibye k..hahahahah

ChePah said...

wah tenggacik udah mau jual2 pulak..
selamat berniaga hohoho

.BUNGA. said...

naddy~haha tengs... kot kot la bole buat duit...huhuhuhu... tapi preloved items ah semua... ada gaks yg baru... ;) mana tau BOLEH FEMES ke...hiihihi...

che pah~tengs tengs... ;)

wawan said...

chaiyOk²!

.BUNGA. said...

wawan oh!

tengsss... ;p

ynadona said...

preloved tu macham apekah?barang baru nak lama ke atau barang cetak rompak yang beli kat black market yang mat drugs jual lepas rompak umah i eh eh bukan e?sumpah2 memamng tak tahu macham i x tahu ape itu cistat ces gile paleolitik sungguh i ni.

.BUNGA. said...

preloved-terpakai

;p

ynadona said...

okeh2 sekarang sudah jelas lagi bersuluh torch lite tenkiyu puan bunga.
nota kaki:lama betol x datang rumah saya kenapa.

.BUNGA. said...

datang la.cume tak tinggal jejak jek.hihihihihi ;)

ienaadifisa said...

hmm bila agaknya kedai bundle nih nak buka ye..
hmm tak sabar nih

.BUNGA. said...

sudah open! :)

PrinZe_AcaP said...

ouh ouh !
miss nak bukak blogshop..haha//
ade kew barang2 tok lelaki mcm i??
ade laa..ade laa..
hehe//

.BUNGA. said...

hehe acap man things are coming up next! :)

Wan Anis Sorfina said...

gud lucks!

.BUNGA. said...

tengs puan wan anis sorfina si mama fries :)