Kedai Bundle Bunga

Tak tau la...
dapat sambutan atau tak...
;(
serious shit rasa seram sejuk...
tapi...bila tengok wardrobe yang sendat dengan baju2 lama+baru...
ada yg tak sempat pakai lagi tapi dah rasa menyampah dah...

mana tau...
kot kot...
i pregnant dan tak boleh muat lagi semua itu...

tsk...

sedey...

so...
i fikir nak bukak 1 blogshop...
yang tak kelepet orang la of cos...

tak kisah la...
ader buyer ke tak...
i kan perasan glamer...
hoho....

nanti akan dilaunching kan...
items macham Levi's Authenthic jeans, long sleeves, sleeveless, handbags GUESS...
VINCCI heels yg tak pakai pakai sejak beli...

oh support la saya...

love.

BUNGABUNDLE

image

15 comments

Naddy said...

aku support...jadi aku rase aku nk tgk secara live..hee baju suar aku rase mustahil aku mampu muat..hee so aku nk tgk barang2 lain..ape2 pon ko kene bagi aku harag apaling chibye k..hahahahah

Hazirah Barakbah said...

wah tenggacik udah mau jual2 pulak..
selamat berniaga hohoho

Cik Puan Bunga said...

naddy~haha tengs... kot kot la bole buat duit...huhuhuhu... tapi preloved items ah semua... ada gaks yg baru... ;) mana tau BOLEH FEMES ke...hiihihi...

che pah~tengs tengs... ;)

Unknown said...

chaiyOk²!

Cik Puan Bunga said...

wawan oh!

tengsss... ;p

ynadona said...

preloved tu macham apekah?barang baru nak lama ke atau barang cetak rompak yang beli kat black market yang mat drugs jual lepas rompak umah i eh eh bukan e?sumpah2 memamng tak tahu macham i x tahu ape itu cistat ces gile paleolitik sungguh i ni.

Cik Puan Bunga said...

preloved-terpakai

;p

ynadona said...

okeh2 sekarang sudah jelas lagi bersuluh torch lite tenkiyu puan bunga.
nota kaki:lama betol x datang rumah saya kenapa.

Cik Puan Bunga said...

datang la.cume tak tinggal jejak jek.hihihihihi ;)

Unknown said...

hmm bila agaknya kedai bundle nih nak buka ye..
hmm tak sabar nih

Cik Puan Bunga said...

sudah open! :)

Asyraf Arif said...

ouh ouh !
miss nak bukak blogshop..haha//
ade kew barang2 tok lelaki mcm i??
ade laa..ade laa..
hehe//

Cik Puan Bunga said...

hehe acap man things are coming up next! :)

Wan Anis Sorfina said...

gud lucks!

Cik Puan Bunga said...

tengs puan wan anis sorfina si mama fries :)